BEAUTY,  HUIDVERBETERING

REVIEW SKINBOOSTER PRX-T33

Een skinbooster, peeling, zonder downtime* daar wil ik meer over weten. Dus ik volgende een training bij Sure Medical, de leverancier.

*Downtime betekent overigens dat je niet of nauwelijks rood wordt of gaat vervellen.

Het is een innovatieve huidstimulator die radicaal verschilt van peelings doordat het een gericht effect heeft op de dermis zonder de opperhuid te beschadigen.

Na een intake waarbij ik diverse vragen moest beantwoorden om te kijken of deze intense skinbooster wel geschikt voor me zou zijn, kon ik plaats nemen op de stoel.

Als eerste werd mijn gezicht gereinigd en vervolgens werd mijn huid voorbereid met een lotion. Het serum , de skinbooster, werd druppelsgewijs aangebracht op mijn gelaat en vervolgens met een drukkende massage ingemasseerd. Ondanks dat de reclame een injectienaald laat zien wordt er geen naald in de huid gestoken. Het serum wordt oppervlakkig aangebracht.

Op sommige plekjes voelde ik een prikkelend maar niet vervelend gevoel. Mijn huid werd wel wat roziger op de wangen, daar heb ik vaker last van bij een behandeling, maar na de behandeling was de kleur snel weer hersteld. Zodra mijn gehele gezicht was behandeld werd de huid gekoeld met een compres en een heerlijke crème aangebracht.

Het resultaat, een mooie egale huid met een gezonde glow.

Deze skinbooster is een aanrader als jij

  • Rimpeltjes wil verminderen
  • Egalere huid wil krijgen
  • Een mooi glow op je huid wil
  • Eerdaags een feestje hebt
  • Na ziekte of stressvolle periode
  • Jouw huid weer wil laten stralen

Een groot voordeel is dat je deze skinbooster behandeling ook in de zomer mag doen.