BEAUTY,  De kunst van parfumeren

DRIES VAN NOTEN Geur & Kleur

Een Wereld van Geur en Kleur

Dries van Noten, de gerenommeerde modeontwerper bekend om zijn avant-garde esthetiek en tijdloze elegantie, heeft zijn creatieve reikwijdte uitgebreid naar de wereld van geur en kleur. Met zijn verfijnde parfumcollectie en betoverende lipsticklijn heeft hij een nieuwe dimensie toegevoegd aan zijn artistieke oeuvre.

PARFUMS

Een Symfonie van Geuren

Dries van Noten’s parfumcollectie is een weerspiegeling van zijn artistieke visie en onderscheidende stijl. Elk parfum is doordrenkt met emotie en verbeelding, waardoor het een unieke olfactorische ervaring biedt. Van sensuele bloemige tonen tot houtachtige en kruidige akkoorden, elke geur is een meesterwerk op zich, dat de zintuigen betovert en de geest verheft.

LIPSTICKCOLLECTIE

Een Penseelstreek van Glamour

De lipstickcollectie van Dries van Noten belichaamt de essentie van vrouwelijkheid en zelfexpressie. Met een scala aan prachtige kleuren, van zachte neutrale tinten tot gedurfde statementkleuren, biedt elke lipstick een uitdrukking van persoonlijke stijl en schoonheid. De luxueuze formules glijden zijdezacht over de lippen en zorgen voor een langdurige, comfortabele finish die de hele dag blijft zitten

De Verbinding tussen Geur en Kleur

Voor Dries van Noten is er een intrinsieke verbinding tussen geur en kleur – beide zijn krachtige vormen van zelfexpressie die de zintuigen prikkelen en emoties oproepen. Zijn parfums en lipstickcollectie vormen een harmonieuze synergie, waarbij elke geur wordt versterkt door de bijpassende kleur en vice versa. Samen creëren ze een meeslepende ervaring die de grenzen van kunst en mode overschrijdt.

CONCLUSIE

Een Verfijnde Uitdrukking van Stijl

Met zijn parfums en lipstickcollectie heeft Dries van Noten een nieuwe dimensie toegevoegd aan zijn creatieve universum. Elk product is doordrenkt met zijn unieke esthetiek en vakmanschap, en biedt een verfijnde uitdrukking van stijl en elegantie. Voor liefhebbers van schoonheid en kunst zijn zijn creaties een onmisbare toevoeging aan hun collectie.

De Dries van Noten collectie is in Nederland uitsluitend verkrijgbaar bij Bijenkorf Amsterdam, mijn vroegere collega Daniela staat daar voor je klaar om jou een geweldige geurbeleving te laten ervaren.

Mijn favorieten zijn :

  • Jardin de l’Orangerie
  • Soie Malaquais
  • Cannabis Patchouli

www.debijenkorf.nl

www.driesvannoten.com