BEAUTY,  Make-up vlog,  Visagie,  Zonverzorging

ZONBESCHERMING & MAKE-UP

Het advies is om elke 2 uur een zon verzorging aan te brengen maar hoe doe je dat als je make-up draagt ? Je ziet het in de video.

Foto Givenchybeauty

Te koop via WWW.GIVENCHYBEAUTY.COM

PREP, BESCHERM, VERFRIS & GLOW

Maak kennis met de eerste nevel die het allemaal doet: Prisme Libre Prep & Set Glow Mist is de eerste primer en setting spray van Givenchy met SPF45 PA++++ bescherming. Een verfrissende 4-in-1 nevel om de huid voor te bereiden en te beschermen, make-up vast te zetten en de hele dag door op te frissen. Deze nieuwste toevoeging aan de Givenchy Prisme Libre gezichtsroutine zorgt voor een pure, gezonde gloed. Gehuisvest in een handig formaat voor onderweg voor een snelle en gemakkelijke handeling, is het de ideale zorgzame bescherming om overal mee naartoe te nemen.

ACTIEVE INGREDIËNTENKRACHTIGE INGREDIËNTEN, KRACHTIGE VOORDELEN

Geformuleerd met 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong in een 100% huidverzorgingsformule, biedt de actieve combinatie van Prisme Libre Prep & Set Glow Mist een frisse, comfortabele en stralende huid. SPF 45 PA++++ beschermt tegen schadelijk zonlicht. Rambutan-extract geeft energie voor een gezonde huid en behoudt vocht voor hydratatie van 24 uur. Kersenbloesemextract heeft een antioxidant effect voor verbeterde helderheid en een gloed van 24 uur. Bovendien beschermt het de huid door de soepelheid te verhogen voor verbeterd comfort.

tekst : Givenchybeauty.com

De producten die je besteld worden in een prachtige box met diverse miniaturen en cotton bag geleverd.

ps: ik word niet gesponsord door Givenchy maar ben altijd op zoek naar bijzondere beauty producten.