BEAUTY,  De kracht van make-up

Hij wou zo graag een zij zijn

Hij wou zo graag een Zij zijn!

En bij mij en zijn vriendinnen mocht hij dat.15 jaar zijn ze, mijn dochter haar vriendinnen en hij. De meiden hadden een tut- middag in mijn beauty kamer georganiseerd, compleet met haarstukken, kleding en make-up. Ze waren druk bezig met het tutten toen ik de kamer binnenkwam. Een en al gezelligheid. Ik zeg tegen hem, zal ik je opmaken en dat wou hij heel erg graag, een complete make-over tot aan schaduwen creëren zodat het leek dat hij borsten had. Met de haarverlenging in werd hij de persoon die hij zo graag wou zijn. Een traantje twinkelde in zijn ogen. Een moment om nooit te vergeten!

Mijn dochter Chris tijdens de make-over sessie

Na jaren uit elkaars blikveld te zijn geweest zag ik haar onlangs weer, inmiddels 23, werkend voor een cosmetica merk. Ze zei: Door jou ben ik nu make-up artist. Hoe mooi is dat!

♡Ik gun het iedereen om te zijn wie die vanuit haar of zijn hart wil zijn ♡#