BEAUTY,  De kracht van make-up

OVER JE BENT PRACHTIG


Onlangs heb ik Elif Kilic ontmoet tijdens een bijeenkomst. Toen ze hoorde over mijn werk, zei ze: “Ik neem binnenkort contact met je op,” en dat deed ze ook. We hadden een leuk telefoongesprek waarbij ze me meteen uitnodigde voor de lancering van “JE BENT PRACHTIG”.Als make-up artist heb ik veel vrouwen opgemaakt, waaronder ook vrouwen die door ziekte of overmatig epileren geen of nauwelijks wenkbrauwen meer hadden. Deze vrouwen vertelden me dat het hen niet lukte om mooie wenkbrauwen te tekenen. En nu is er een oplossing genaamd DE BROWSTICKER.Elif kwam op het idee om deze browsticker te ontwikkelen omdat haar eigen moeder de diagnose kanker had gekregen en haar zag struggelen met haar wenkbrauwen. Haar moeder wilde zich nog steeds prachtig voelen. Elif verteld haar verhaal in onderstaande video.Tijdens de lancering ontmoette ik vrouwen die betrokken waren bij de ontwikkeling en als testpersonen hadden gediend. Onder hen waren niet alleen vrouwen met kanker, maar ook een jonge dame met alopecia.Naast de browstickers zijn er complete browkits en losse aanvullende producten verkrijgbaar.

Heb ik je interesse gewekt? Check dan de site van ‘ Je bent prachtig’