BEAUTY,  De kracht van make-up,  Make-up service

De vrouw met een scheef gezicht.

Ze heeft een 1 op 1 workshop geboekt, ik ken haar nog niet. Deze prachtige 50plus vrouw heeft een probleem, ondanks haar geweldige kapsel en kleding voelt ze zich niet mooi.
Door operaties en aangezichtsverlamming heeft ze een scheef gezicht.


Stap voor stap toon ik haar de mogelijkheden met make-up.  Bij de verlammende zijde ga ik producten meer liftend aanbrengen. Tekenen we aan de ene zijde de wenkbrauw een beetje hoger bij en aan de andere zijde juist een beetje lager. Zetten we aan de ene zijde de blush net wat anders dan aan de andere zijde en ook trucjes met de oogmake-up en lipliner ontbreken niet in mijn advies.

Ze straalt, ze had nooit kunnen denken dat ze met make-up dit resultaat zou behalen. Ze vraagt of ze me een knuffel mag geven, tuurlijk zeg ik en ik zie een traantje van geluk in haar oog glinsteren.

*wegens privacy heb ik geen foto van deze vrouw.