BEAUTY,  HUIDVERBETERING

HYDRAFACIAL mijn favoriete behandeling

Een HydraFacial is een medisch- cosmetische gezichtsbehandeling die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en bescherming combineert. Het maakt gebruik van een speciaal apparaat om de huid te reinigen en te exfoliëren, terwijl tegelijkertijd serums worden gebruikt om de huid te hydrateren en te voeden. Het is populair vanwege zijn vermogen om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals fijne lijntjes, rimpels, verstopte poriën, acne en hyperpigmentatie.

JLO’s favoriete facial. Jennifer Lopez heeft zelfs een speciale booster ( serum) op haar naam.

Wat Hydrafacial uniek maakt.

De magie zit in de toverstok, die werkt als een stofzuiger en opent de poriën voor een diepe reiniging en gemakkelijke verwijdering van onzuiverheden en dode huidcellen. Ook laat het actieve ingrediënten van de boosters dieper doordringen voor een zo effectief mogelijke behandeling.

PRESTIGE FACIAL

Bij DIOR maken ze in hun exclusive spa’s zoals DIOR SPA CHEVAL BLANC PARIS en tijdens de Dior’s summer wellness cruise gebruik van de hydrafacial. Een ultieme luxe behandeling.

Maar je hoeft niet ver weg voor deze fantastische behandeling. Mijn favoriete ‘ PLACE TO BE’ is QUINDYS in Helmond. Jessica en Danique ontvangen je hartelijk en hun magische handen geven je een ultiem ontspannen gevoel. Echt een aanrader.

Het resultaat na de hydrafacial