LEZERSACTIE LBC MAGAZINE

Een goed verzorgd uiterlijk kan bijdragen aan persoonlijk en professioneel succes.

Speciaal voor lezers van het Lifestyle Business Club Magazine. € 50,= korting op een persoonlijk 1-op-1 Beautystyling advies of € 100,= korting op een pakket.

Boek je samen met je business partner of vriendin dan ontvangen jullie per persoon maar liefst € 75,= korting op een persoonlijk 2-op-1 Beautystyling advies of € 125,= korting op een pakket.

Ben jij klaar om te stralen en jezelf te laten zien aan de wereld ? Ontdek hoe je met een krachtige uitstraling je persoonlijkheid en professionele vaardigheden kunt laten schitteren.

Ik ben er om je te helpen je beste zelf te laten zien, zowel in het dagelijks leven als op het werk. Ontdek hoe je jouw natuurlijke schoonheid kunt accentueren en een uiterlijk kunt creëren dat past bij de functie die je bekleedt, terwijl je tegelijkertijd je eigen unieke stijl behoudt. Ga samen met mij op reis naar zelfvertrouwen en krachtige uitstraling.

BUSINESS CHIC MAKE-OVER

Make-up is een middel om jouw persoonlijkheid extra te benadrukken. Het is belangrijk dat de make-up in lijn is met jouw identiteit, je functie en hoe je jezelf wilt profileren. Ik begeleid je bij het creëren van een tijdloze look die perfect past bij jouw professionele stijl en levenservaring. Een elegante en stijlvolle make-up om jouw persoonlijkheid meer kracht bij te zetten.

1 op 1 masterclass 3 uren voor € 397,= of 2 op 1 masterclass € 372,= i.p.v. € 447,= p.p. inclusief persoonlijk e-beautypaspoort. Masterclass op locatie naar wens of in Nuenen.


SILVER

  • Business chic make-over 1 op 1 masterclass
  • Camera Ready 1 op 1 masterclass, hoe presenteer jij jezelf bij videocalls of bij presentaties
  • Gepersonaliseerd e-book

2 Masterclasses à 2,5 uur op locatie naar wens of in Nuenen .

1 op 1 € 497,= of 2 op 1 € 472,= i.p.v. € 597,= p.p

GOLD

  • Business chic make-over 1 op 1 masterclass
  • Camera Ready 1 op 1 masterclass, hoe presenteer jij jezelf bij videocalls of presentaties.
  • Skincare profiel en routine uitleg middels videocall.
  • Beauty bag met miniaturen
  • Gepersonaliseerd Skincare & Make-up e-book

2 x masterclass à 2,5 uur op locatie naar wens of bij mij in Nuenen

1 op 1 € 597,= of 2 op 1 € 572,= i.p.v. € 697,= p.p.


Actie geldig voor reserveringen en betalingen vòòr 30 december 2024. Tarieven zijn per persoon.