AYURVEDA

Een 5000 jaar oude levenswijsheid uit India die we nog steeds in ons dagelijkse leven kunnen toepassen.

Ayurveda is een woord uit het sanskriet en betekent ” de kennis van het leven “

Een wijze levensstijl waarbij je jouw authenticiteit ontdekt en je dagelijks bewust bent van je hele levensreis. In die zin is Ayurveda een pad dat leidt naar gezondheid. Gezonde mensen gezond houden, veroudering en vroegtijdig overlijden voorkomen, gezondheid en een volmaakt gelukkig leven bevorderen.


WAAROM KIES IK VOOR AYURVEDA ?

Leven dicht bij de natuur heeft mij altijd getrokken, het eten van pure ingrediënten ( dus geen voorbewerkt voedsel of uit pakjes/zakjes) mediteren, spiritualiteit en bewust zijn van mezelf en de wereld waarop we leven zijn voor mij zeer belangrijk, in de ayurveda vind ik dat terug.

In de Ayurveda vond ik de antwoorden waarom ik vroeger zoveel transpireerde, puistjes had, nu osteoperose heb maar ook waarom ik op een bepaalde wijze mijn levenspad heb bewandeld.

Ayurveda bracht mij het inzicht in mezelf

Het heeft me doen besluiten om de opleiding tot AYURVEDISCH COACH te gaan volgen wat perfect aansloot bij mijn opleidingen Vernieuwend ( holistisch)coachen, HSP coach en huidspecialiste .

Een holistisch / ayurvedisch coach kijkt naar alle gebieden van je leven – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – om je te helpen balans, harmonie en innerlijke rust te bereiken.

De huid geeft een weerspiegeling van innerlijke vrede en gezondheid daardoor kan ik vanuit de holistische visie de huidproblemen vanuit de diepte aanpakken.

INVLOEDEN VANUIT DE AYURVEDA VIND JE TEGENWOORDIG OOK TERUG IN DE MEEST EXCLUSIEVE HEALTH SPA’S

Ayurveda geeft handvaten passend bij jouw authenticiteit om jouw mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en te behouden.