WIQO COSMECEUTICALS

De WiQo®-lijn is ontwikkeld door dermatologen die de gezondheid en het welzijn van de huid als hoofddoel hebben. Gebaseerd op kennis en ervaring en door middel van een programma dat aan de belangrijkste huidbehoeften voldoet:

  • BESCHERMING
  • PREVENTIE
  • STIMULATIE 

Deze cosmeceuticals versterken en ondersteunen ook het effect van een PRX-T33 behandeling voor snellere en mooiere resultaten.

Bescherming – tegen schade door UV-straling, weersinvloeden, dehydraterend effect van de lucht en luchtvervuiling.

Preventie – toevoeging van voedingsstoffen die de natuurlijke hydrolipidische film onderhouden en herstellen.

Stimulatie – bevordert de regeneratie en reparatie van epidermale cellen, stimuleert de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert en helpt de huid om voedingsstoffen te absorberen.

Door de vitaliteit van de stamcellen te versterken blijft de huid zichzelf vernieuwen met behoudt van een jeugdige uitstraling.

WiQo SMOOTHING FACE FLUID 

​Deze face fluid heeft een 3-voudige werking: hydrateert, maakt glad en regenereert de huid dankzij een juiste verhouding en actieve concentratie van glycolzuur en PH-waarde.​Glycolzuur is het kleinste alfa-hydroxyzuur (AHA) dat water in de epidermale cellen behoudt en de huid aanzet tot exfoliatie. De synergie tussen het glycolzuur en de geselecteerde ingrediënten zorgt voor betere tolerantie door alle huidtypen.​De optimale PH-waarde in WiQo Smoothing Fluid bevordert een hydraterende activiteit in de epidermis en verstevigt de huid door een toename van de cel proliferatie. Deze “oefening” activeert de productie van collageen en elastine vezels.​WiQo SMOOTHING FACE FLUID is geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, inclusief de zomer. 

30 ml € 72,60

WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING CREAM – droge huid​​

Herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière.De hoge kwaliteit en concentratie van shea butter verzacht, voedt en beschermt de huid en helpt haar elasticiteit te verhogen. Actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken. ​Het actieve bestanddeel van Echinacea (zonnehoed) heeft een rustgevende en anti-inflammatoire werking. Vitamine E heeft een sterk antioxidatieve werking, het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Vitamine A verbetert huidtint en elasticiteit en stimuleert de productie van collageen. Uitstekend voor droge en zeer droge huid en als nabehandeling bij overige esthetische behandelingen.

50 ml € 72,60

Homecare kit voordeelset

de twee producten in een set € 115,90

WiQo Eye Contour and Facial Serum

Een emulsie die rijk is aan actieve ingrediënten met een hydraterende en elastische werking. Avocado-olie, Dimethylaminoethanol (DMAE) en Hexapolysacchariden rijk aan glucuronzuur, gecombineerd in een formule met een lichte textuur, maken dit product tot een ideale vochtinbrengende crème voor gevoelige huidzones (zoals oogcontouren). Of als basis voor hernieuwde hydratatie gedurende de dag.

30 ml € 61,30