IBIZA

Onze vlucht naar Ibiza met Transavia

Eindelijk is het zover, ik vlieg met dochter Chris weer naar ons favoriete eiland IBIZA .

De hele week waren collega’s en kennissen al bezig van.. ….als jullie vlucht maar gaat! Want Transavia had veel vluchten geschrapt. Zelf maakte ik me geen zorgen, we wachten rustig af en houden de Transavia app in de gaten. Als je namelijk positief en in het moment blijft heb je minder last van stress 😉

en wat denk je…..de vlucht ging zoals gepland 😀

Mijn lieve dochter Bo bracht ons naar Eindhoven Airport . Inchecken hadden we al online gedaan, we hoefden enkel onze koffer nog af te geven, wat je tegenwoordig zelf moet doen d.m.v het scannen van je instapkaart. Lekker makkelijk en snel.

Voordat we door de douane gingen zijn we nog eerst vliegtuigen gaan spotten, mijn kleinzoon was er ook bij en hij vindt het geweldig om de vliegtuigen te bekijken.

Na een half uur was het tijd om afscheid te nemen en naar de douane te gaan. We hadden dit keer zelf wat te eten en drinken meegenomen vanwege de absurde prijzen op het vliegveld. Maar mogen de flesjes tegenwoordig wel door de douane ?

en jawel hoor, alleen werd mijn flesje met mineraalwater wel even getest en gelukkig goed bevonden. Op de terugvlucht mochten er overigens geen flesjes mee.

Tijd om naar het vliegtuig te gaan. Ik had stoelen op rij 29 gereserveerd, kunnen we achteraan instappen en zitten we vlak bij die deur, nou hadden we ook nog het geluk dat er verder niemand in onze rij bij kwam en wij dus met z’n tweetjes drie stoelen hadden. Fijn die extra ruimte 😊 Ook op de terugvlucht hadden wij dit geluk.

De vlucht zou maar iets meer dan twee uur duren, het cabinepersoneel kwam daarom alleen langs met versnaperingen en niet met de producten die je aan boord kan kopen. Mijn inziens is dat sowieso een wassen neus want echt voordeliger ben je daar niet mee uit.

De vlucht ging ontzettend snel naar ons idee, twee uur en 10 minuten deden we erover. Zo ging ook het ophalen van de koffer snel en wederom was het bij de terugvlucht evenzo.

De daling is ingezet…….we zijn gearriveerd 🌞

Zo dan nu op weg naar het ophalen van de auto, die hadden we online gereserveerd bij Sunnycars. Een transferbusje bracht ons vanaf het vliegveld naar de ophaallocatie van K10. Ook dit ging allemaal vrij snel en probleemloos.

Na een half uurtje rijden arriveerden we bij het hotel Marina Playa te Sant Antoni de Portmany en kunnen we weer 10 dagen gaan genieten op Ibiza 🏖 en hopen we dat dit niet snel voorbij vliegt 😂


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *