Levenskunst

Verandering begint bij jezelf

Velen kunnen je vertellen hoe je vanuit jouw pad richting het prachtige bloeiende veld kunt gaan wandelen . Je leest het in boeken, quotes en inspirerende artikelen. Vele video’s vertellen je hoe jij jouw reis kan gaan uitstippelen maar uiteindelijk zal JIJ de eerste stap moeten zetten, zelf op reis moeten gaan en bovenal doorzetten.Tussendoor mag je gerust even stoppen om tot bezinning of nieuwe inzichten te komen als je daarna je weg maar weer vervolgt.

Het is zoals Michael Pilarczyk zegt:JUST FUCKING DO IT !! (Woorden die altijd door mijn gedachten bleven gaan)

Ook ik ben nog steeds op reis maar al een tijdje niet meer angstig voor de belemmeringen. Vanwege omstandigheden heb ik mijn route soms aan moeten passen. Dat is het leven, soms schijnt de zon is er regen of zelfs een storm ! Moet je even in de schaduw zijn, schuilen voor de regen of door de modder wandelen. Het zijn onderdelen van de reis.

Alle belemmeringen die ik heb gehad, alle mensen die ik (heb)ontmoet zijn waardevolle momenten waardoor ik nieuwe inzichten heb gekregen en mijn reis dus nog mooier vervolg.

Blijf niet stilstaan…..ga ,net als mij, op reis.


Michael Pilarzcyk

In 2015 heb ik Michael voor het eerst ontmoet, destijds waren zijn lezingen nog voor een klein gezelschap. Toen ik wat euro’s bij elkaar had verzameld heb ik een tweedaagse Masterclass gevolgd bij Michael. Hij en nog diverse anderen hebben me geïnspireerd maar uiteindelijk heb ik zelf de stappen gezet naar mijn mooiste leven 🌸