IBIZA

Sunset Ashram / Cala Conta

Ik had er al zo vaak foto’s van gezien dat ik deze plek eens moest gaan bezoeken ,en wat heb ik daarvan genoten.

We zetten wederom Google maps aan om bij de locatie te komen. We rijden een stukje in de bergen en komen aan bij Cala Conta, het is hier vrij druk ook touringcarbussen rijden af en aan. Gelukkig is er een groot parkeerterrein en hebben we snel een plekje gevonden. De parkeerterreinen op Ibiza in de bergen zijn overigens niet mooi vlak maar met kuilen en stenen, inmiddels ben ik daaraan gewend en zijn juist mijn parkeerkunsten een heel stuk verbeterd.

We lopen naar Sunset Ashram, het is hier werkelijk wederom ‘adembenemend mooi’

Bij Sunset Ashram gaan we lunchen. Bij binnenkomst vinden we eerst een winkeltje met leuke Ibiza items. Eenmaal bij het restaurant gedeelte aangekomen moeten we eventjes wachten tot er een tafeltje vrij komt. We krijgen een ruime zitplek aan de rand, perfect want hier hebben we een geweldig uitzicht. Naast ons zit wel een groep luidruchtige mannen maar dat mag de pret niet drukken. We houden de lunch eenvoudig en bestellen een (vegan)hamburger en een drankje. De prijzen zijn hier redelijk tot duur, je zit hier dan ook wel op een top locatie.

Na de lunch wil mijn dochter Chris de zee in maar ik blijf boven om te genieten van het uitzicht. Er zijn bankjes aanwezig waar ik plaats neem. Het duurt niet lang tot mijn dochter weer terugkomt, er waren voor haar iets teveel kwallen in de zee.

Wat is het hier weer genieten zeg, het uitzicht, de zon. Paradijselijk mooi.

Veel mensen gaan juist in de avond naar Sunset Ashram om, de naam zegt het al, de zonsondergang te bekijken. Ik geloof graag dat het daarvoor een schitterende plek is, dat ga ik zelf een volgende keer ervaren.

SUNSET ASHRAM

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *