Levenskunst,  Mindfulness

Sluiting Hèt Moment

een woord van dankbaarheid

Ik zou mezelf kunnen verliezen in boosheid, teleurstelling en frustratie maar ik heb geleerd om te leven vanuit dankbaarheid.

Ervaringen zijn er om van te groeien en te leren. Ervaringen verrijken ons leven. Ik ben enorm dankbaar dat velen een bezoek aan Hèt Moment hebben gebracht.Dankbaar voor alle lieve berichten en hulp die me aangeboden werd. Dankbaar voor de last minute reserveringen omdat men toch nog een keertje wou komen genieten bij Hèt Moment. Helaas door de lockdown zijn vanaf heden de deuren van Hèt Moment gesloten en zullen deze niet meer opengaan.

Mijn mentor zei: Het leven doet zichzelf…….en dat is ook zo. We kunnen het leven wel willen plannen maar de corona maakt wel duidelijk dat we het leven niet in de hand hebben. Het leven geeft eb en vloed, geeft windstil en stormen, geeft regen en zonneschijn. We hebben dit alles niet in de hand. Wat we wel in de hand hebben is hoe we met een situatie omgaan.

Laten we onze handen openen, onze longen vullen met levensenergie en ons hart zuiveren van afvalstoffen. Maak géén vuist tegen het leven maar leef in het Moment want NU is het enige moment van de werkelijkheid. Neem NU beslissingen, wacht niet tot de corona voorbij is, wacht niet tot je met pensioen gaat, wacht niet tot je kinderen groot zijn, wacht niet tot ……….vul het zelf maar in

NU is het enige moment van de werkelijkheid

NU IS HÈT MOMENT VOOR JOU !

En NU is het moment er voor mij om te gaan ontdekken wat het leven nu weer voor mij in petto heeft.🙏🏻⭐

Veel liefs,💞

Marie-Louise