Samenwerkingen

<a href=”https://linkpizza.com/nl/mediakit/marie.louise.billekens?ref=78668″>Cosmeticaweetjes  | MediaKit</a>

Samenwerken met Marie-Louise | Cosmeticaweetjes.nl

Om mijzelf en jouw product of bedrijf in de picture te zetten, sta ik er voor open om te worden benaderd voor allerlei soorten samenwerkingen op het gebied van uiterlijke verzorging, medisch-cosmetische behandelingen en producten ! Werk je bij een merk? Ben je de eigenaar van een merk? Of heb je een huidpraktijk of medisch- cosmetische kliniek en wil je mij uitnodigen voor een behandeling? Kortom, wil je met mij op cosmeticaweetjes.nl en / of op mijn sociale media kanalen samenwerken?

Ik ben een startende publisher, blogger en hoop dat je mij kansen geeft om te groeien zodat veel 50plussers geïnspireerd worden voor de aankoop van producten of het ondergaan van behandelingen.

Wil je mij graag kennis laten maken met een nieuw cosmeticaproduct of behandeling ? Neem dan contact met mij op via marielouisebillekens@gmail.com of bel naar 0640628633

Wil je iets (vrijblijvend) opsturen? Zie mijn adres hieronder:

Marie-Louise Billekens

Boord 9

5674NB Nuenen

Advertorials op Cosmeticaweetjes.nl

Het is ook mogelijk om een advertorial te plaatsen op Cosmeticaweetjes. Zo heb je zekerheid dat je product gefotografeerd, getest en gereviewd wordt. Deze blogpost zal voor onbepaalde tijd op Cosmeticaweetjes.nl blijven staan. Daarnaast zal ik je product en / of dienst en / of bedrijf promoten op mijn social media kanalen. Ik kijk altijd samen met de klant hoe ik dit het beste in beeld kan brengen. Stuur een mail naar marielouisebillekens@gmail.com voor de tarieven voor een advertorial.

PR pakketten

contactgegevens

E-mail: marielouisebillekens@gmail.com Telefoonnummer: 0640628633

Adres: Marie-Louise Billekens

Boord 9 5674NB Nuenen

Cosmeticaweetjes op Social Media

Instagram

Facebook

YouTube

© 2022 Cosmeticaweetjes.nl | Marie-Louise Billekens

Webdesign: Marie-Louise Billekens