Payot

Al meer dan 100 jaar begeleidt het merk PAYOT vrouwen tijdens belangrijke momenten in hun leven en biedt het huidverzorgingsproducten op basis van innovatieve formules die ontstaan zijn aan de hand van de laatste, meest geavanceerde wetenschappelijke ontwikkelingen. Authenticiteit en sensorialiteit liggen aan de basis van de alchemistische relatie die door de jaren heen tot stand is gekomen tussen het merk en deze vrouwen die hun schoonheid in eigen handen nemen.

Al sinds mijn 12de ben ik bekend met dit prachtige innoverende merk. Vanwege de zeer hoge concentraties natuurlijke grondstoffen past Payot perfect bij mijn visie op huidverzorging en huidverbetering.

BEAUTY IN MOTION

Dr. Nadia Payot creëerde een unieke beauty methode die de combinatie van exclusieve massagebewegingen en doeltreffende natuurlijke ingrediënten met elkaar combineert. Deze leiden tot op de dag van vandaag tot ongeëvenaarde resultaten.

In het laboratorium van Payot worden de pure en krachtige werkstoffen uit de natuur, optimaal geformuleerd. Het team van huid-, geneesmiddelenspecialisten en chemici zijn voortdurend bezig met het ontcijferen van de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen. Op deze manier ontwikkelt Payot behandelingen die inspelen op echte schoonheidskwesties.

Payot is een merk dat innoveert en blijft ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vrouw.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0