IBIZA

Parco Ibiza

We zagen het op social media voorbij komen en aangezien we toch verbleven op Sant Antoni de Portmany besloten we een kijkje te gaan nemen.

Parco Ibiza ligt als het ware tegenover de Lidl dus we nemen bij de rotonde die afslag maar daar staat slechts een eenvoudig bordje met daarop ‘camping’. Zou het dat zijn ? We besluiten het pad te volgen en jawel ,we komen aan bij Parco Ibiza. We parkeren de auto en lopen de c(gl)amping op. Bij de ingang vragen we aan de man in het loket of we een kijkje mogen nemen, en dat mocht en wij werden blij verrast.

Een van de leuke verblijven

Het park, de camping, glamping of hoe je het noemen wil, ziet er werkelijk fantastisch uit. De sfeer is aangenaam en rustgevend. Er staan diverse tiny houses die als verblijf dienen.

Nog een Tiny house
De toiletten

Bij het zwembad komen we een leuke Nederlandse jongedame tegen die daar werkt en ons verteld over deze mooie plek, waar ook bij regelmaat leuke avonden, workshops etc. worden georganiseerd. Ik zou zeggen : Bekijk de foto’s en de video’s maar en laat je verrassen. Overigens zijn de eigenaren ook Nederlands.


Is het niet prachtig ?


Camping stond nooit op mijn verlanglijstje maar de volgende keer zullen we zeker ons verblijf boeken op deze fantastische plek.

PARCO IBIZA

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *