Over Mij

Graag stel ik me even aan je voor

Inmiddels ben ik een vijftig plusser, moeder van twee prachtige dochters en oma van een heerlijk klein mannetje. Sinds 1984 ben ik werkzaam in de exclusieve beautybranche als professioneel make-up artiest, huidexpert en cosmetica professional. Ik heb samenwerkingen met dermatologen, cosmetisch artsen, huidtherapeuten, modellen, reclame en entertainment bureaus én werk freelance voor diverse exclusieve cosmeticamerken.

Tevens ben ik levenscoach gespecialiseerd in HSP.

MISSIE

Schoonheid kent geen (leef) tijd.Door NU te accepteren wie je bent, jezelf op een bewuste wijze goed innerlijk en uiterlijk te verzorgen dan straal je ware schoonheid uit en heeft leeftijd geen betekenis.

Ik ga je wegwijs maken in levenskunst en je laten ontdekken hoe jij jouw authentieke schoonheid kan optimaliseren door gebruik te maken van de juiste huidverzorging en een vleugje make-up.

Op social media wordt je overdonderd met goedbedoelde maar veelal marketing gerelateerde adviezen. Ik ga dit anders aanpakken want een ieder is uniek en een ieder heeft deskundig persoonlijk advies nodig.

Het is mijn missie om meer bewustzijn te creëren in het leven en het gebruik van cosmetica en cosmetische behandelingen. En bovenal anderen te stimuleren om zichzelf mooi te vinden en een stressvrij leven te creëren .


Interview Hero’s Journey

TV programma met Henny Huisman
Publicaties in o.a. Playboy
Mijn carrière begon eind jaren 80