Over mij

Graag stel ik me even aan je voor

Inmiddels ben ik een vijftig plusser, moeder van twee prachtige dochters en oma van een heerlijk klein mannetje.

Al sinds mijn jonge jaren trekt de luxe cosmeticawereld mijn aandacht. Op mijn 12de ging ik wekelijks naar mijn tante Annelies zij had destijds een parfumeriezaak in Eindhoven, waar zij ook het merk Payot in huis had. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik voor schoonheidsspecialiste ging studeren. Op mijn 16de startte ik met werken in drogisterij en naderhand werden dat parfumeriezaken gevolgd met freelance werk voor de merken Chanel, Estee Lauder en Clinique, decennia lang heb ik voor deze merken door geheel Nederland opdrachten uitgevoerd.

Hennie Huisman

Na een visagie opdracht voor een tv-programma met Hennie Huisman begin 2000 kreeg mijn make-up carrière een boost. De afgelopen twintig jaar heb ik dan ook honderden bruiden en modellen opgemaakt en diverse opdrachten voor TV , reclamebureau’s en exclusieve magazines uitgevoerd. Zo heb ik o.a publicaties in Playboy, Panorama en lokale magazine’s.
Mijn “handelsmerk” is een Touch of Glamour make-up.

In 2009 startte ik mijn eigen zaak “Boutique Blush” te Nuenen, een kleinschalige parfumeriezaak annex schoonheidssalon, in die tijd ben ik me meer gaan verdiepen in dermatologie en heb daarin een cursus gevolgd. Tevens ging ik samenwerken met cosmetisch arts Dr. Whitney Koeiman en Clinic28. Helaas moest ik door echtscheiding deze boutique eind 2014 sluiten.

Na de sluiting van mijn boutique ben ik me verder gaan verdiepen in sociale psychologie, ayurveda , holistisch coachen en mindfulness. Ook heb ik in 2018 een spirituele reis naar Bali gemaakt, Deepak Chopra ontmoet en Buddhistische lessen bij H.H. Dalai Lama gevolgd.

De kennis opgedaan tijdens deze reis en studies hebben mijn leven mooier, gelukkiger en liefdevoller gemaakt en hebben mij gebracht naar mijn zingeving. Ik wil anderen laten zien en voelen wie ze vanuit authenticiteit zijn en ze begeleiden naar meer innerlijke rust en vrede én uiterlijke schoonheid. Soul & Skincare

De huid is de spiegel van de ziel


Ontmoeting met Deepak Chopra
H.H. Dalai Lama 2018
Mijn carrière begon eind jaren 80
Spirituele reis Bali
Michael Pilarzcyk
Mijn mentor Frans Bakker