Over mij

Graag stel ik me even aan je voor

Inmiddels ben ik een vijftig plusser, moeder van twee prachtige dochters en oma van een heerlijk klein mannetje.

Al sinds mijn jonge jaren trekt de luxe cosmeticawereld mijn aandacht. Op mijn 12de ging ik wekelijks naar mijn tante Annelies zij had destijds een parfumeriezaak in Eindhoven, waar zij ook het merk Payot in huis had. Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik voor schoonheidsspecialiste ging studeren. Op mijn 16de startte ik met werken in drogisterij en naderhand werden dat parfumeriezaken gevolgd met freelance werk voor de merken Chanel, Estee Lauder en Clinique, decennia lang heb ik voor deze merken door geheel Nederland opdrachten uitgevoerd.

Na een visagie opdracht voor een tv-programma met Hennie Huisman begin 2000 kreeg mijn make-up carrière een boost. De afgelopen twintig jaar heb ik dan ook honderden bruiden en modellen opgemaakt en diverse opdrachten voor TV , reclamebureau’s en exclusieve magazines uitgevoerd. Zo heb ik o.a publicaties in Playboy, Panorama en lokale magazine’s.
Mijn “handelsmerk” is een Touch of Glamour make-up.

In 2009 startte ik mijn eigen zaak “Boutique Blush” te Nuenen, een kleinschalige parfumeriezaak annex schoonheidssalon, in die tijd ben ik me meer gaan verdiepen in dermatologie en heb daarin een cursus gevolgd. Tevens ging ik samenwerken met cosmetisch arts Dr. Whitney Koeiman en Clinic28. Helaas moest ik door echtscheiding deze boutique eind 2014 sluiten.

Tussen 2015 en 2020 heb ik weer vele opdrachten voor Chanel en Estee Lauder gedaan en ben ik als trainer, recruiter voor beauty advisors en schoonheidsspecialistes aan de slag gegaan. Medio 2020 heb ik wederom mijn droom mogen verwezenlijken en heb mijn nieuwste studio geopend in het prachtige buitengebied van Nuenen.


Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0