Over mij

Graag stel ik me even aan je voor

Inmiddels ben ik een vijftig plusser, moeder van twee prachtige dochters en oma van een heerlijk klein mannetje. Sinds augustus 2020 heb ik Hèt Moment een plek waar ik iedereen een slow-down moment gun. Wat daaraan vooraf ging lees je hieronder.


Na een heftige periode in mijn leven heb ik mijzelf de volgende vragen gesteld:
Waarom ben ik hier op deze wereld, wat is mijn doel en mijn missie?
Waar kan ik mijn persoonlijke levenservaringen voor in gaan zetten?

Om antwoorden te vinden op deze vragen had ik rust en tijd nodig. Die rust en tijd heb ik genomen. Dat op zich was al een uitdaging. Mij heeft het geholpen om mijzelf in te beelden dat ik omgeven was door een cocon. Een denkbeeldige bescherming waarmee ik een eigen plek creëerde waar het voor mij mogelijk was om mezelf te (her)ontdekken.


Dieptepunt
In 2014 bereikte ik mijn dieptepunt. Ik was zo boos op mijzelf en mijn leven. Dat was het moment waarop ik besloot om het roer compleet om te gooien. Om nieuwe stappen te kunnen zetten vroeg ik mij af hoe ik mijn levenservaring op een positieve manier kon gaan inzetten en waarom ik hier op deze wereld ben. Hiervoor was het voor mij belangrijk om te onderzoeken welke invloed mijn emoties op mij hebben. Wat doen ze met mij, maar ook om te kijken hoe dit bij anderen werkt. Inzicht in mijzelf krijgen was daarom belangrijk. Door mij te gaan verdiepen in mindfulness, filosofie en psychologie kreeg ik inzicht in mijzelf. Ook leerde ik over de werking van emoties en hoe je denkwijze van grote invloed is op je zelfbeeld. Ik heb veel boeken gelezen en daarnaast een aantal studies gevolgd. Met eigen inzet en ondersteuning van mentoren en spiritueel begeleiders heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen.

Ontdekking
Tijdens deze rustperiode ontdekte ik dat het voor mij al heel lang duidelijk is waarom ik hier op deze wereld ben. Wat mijn passie is en mijn doel. Ik wil vrouwen hun schoonheid laten ontdekken en vertellen hoe zij dit kunnen verbeteren en vergroten, zodat zij zich goed voelen over zichzelf.
Dit was ook de rode draad in mijn werk als make-up artist/hairstylist/beauty-expert. Vrouwen, transgenders en travestieten kwamen bij mij om mooi zich mooi te voelen. Daarnaast werd mijn luisterend oor ook enorm gewaardeerd. Deze combinatie maakte dat mensen positief over zichzelf werden en met een blij gevoel bij mij weggingen. Door mijn psychologie-counseling studies, levenservaring en mijn bekwaamheid, kan ik vrouwen begeleiden en in hun kracht zetten. Vrouwen krijgen een geweldige uitstraling, voelen zich mooi, sterk en houden van zichzelf. Inmiddels heb ik daar succesvolle resultaten mee behaald.

Mijn missie
Met het terugvinden van mijn passie ga ik mijn missie voortzetten in mijn bedrijf Hèt Moment. Het is mijn missie om vrouwen te inspireren naar een relaxter, mooier en gelukkiger leven.

“Hou van jezelf, geniet van jouw schoonheid én van het leven “


In 2018 heb ik een spirituele reis naar Bali gemaakt, Deepak Chopra ontmoet en Buddhistische lessen bij H.H. Dalai Lama gevolgd.


Ontmoeting met Deepak Chopra
H.H. Dalai Lama 2018
Spirituele reis Bali
Mentor Michael Pilarzcyk 2015
Mijn mentor Frans Bakker 2016
Mijn carrière begon eind jaren 80
Lezingen