Over mij

Graag stel ik me even aan je voor

Inmiddels ben ik een vijftig plusser, moeder van twee prachtige dochters en oma van een heerlijk klein mannetje. Mijn leven kende veel hoogtepunten maar ook diepe dalen, anderen zijn enthousiast over hoe ik mijn leven veranderde naar een gelukzalig leven, ze vroegen mij om ze te helpen en dat heeft me doen besluiten om mijn beauty expertise uit te breiden met counseling. Ik geef je een nieuwe kijk op jezelf en op de wereld om je heen. De psychosociale en holistische studie’s hebben mij de deskundigheid gegeven om vrouwen professioneel te begeleiden.

Dieptepunt
In 2014 bereikte ik mijn dieptepunt. Ik was zo boos op mijzelf en mijn leven. Dat was het moment waarop ik besloot om het roer compleet om te gooien. Om nieuwe stappen te kunnen zetten vroeg ik mij af hoe ik mijn levenservaring op een positieve manier kon gaan inzetten en waarom ik hier op deze wereld ben. Hiervoor was het voor mij belangrijk om te onderzoeken welke invloed mijn emoties op mij hebben. Wat doen ze met mij, maar ook om te kijken hoe dit bij anderen werkt. Inzicht in mijzelf krijgen was daarom belangrijk. Door mij te gaan verdiepen in mindfulness, filosofie, psychologie en ayurveda kreeg ik inzicht in mijzelf. Ook leerde ik over de werking van emoties en hoe je denkwijze van grote invloed is op je zelfbeeld en op het manifesteren van een mooier gelukkiger leven.
Ik heb veel boeken gelezen, een spirituele reis naar Bali gemaakt en daarnaast een aantal studies gevolgd. Met eigen inzet en ondersteuning van mentoren en spiritueel begeleiders heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen.

Ontdekking
Tijdens deze periode, mijn ontdekkingstocht, ontdekte ik dat het voor mij al heel lang duidelijk is waarom ik hier op deze wereld ben. Wat mijn passie is en mijn doel. Ik wil vrouwen hun innerlijke kracht laten ontdekken en vertellen hoe zij dit kunnen verbeteren en vergroten, zodat zij zich goed voelen over zichzelf en zij hun dromen tot waarheid kunnen brengen

Het was ook de rode draad in mijn werk als make-up artist. Vrouwen, transgenders en travestieten kwamen bij mij om mooi zich mooi te voelen. Daarnaast werd mijn luisterend oor ook enorm gewaardeerd. Deze combinatie maakte dat mensen positief over zichzelf werden en met een blij gevoel bij mij weggingen. Door mijn psychologie-counseling studies, levenservaring en mijn bekwaamheid, kan ik vrouwen begeleiden en in hun kracht zetten. Vrouwen krijgen een geweldige uitstraling, voelen zich mooi, sterk en houden van zichzelf. Inmiddels heb ik daar vele succesvolle resultaten mee behaald.


MIJN GESCHIEDENIS:

Professioneel make-up artiest met publicaties in glossy magazines o.a. Playboy en Panorama. Meegewerkt aan tv programmma’s en reclamespots (vóór en achter de camera) vele modellen, honderden bruiden opgemaakt en ontzettend veel workshops gegeven.

Ondernemer beautybusiness

Naast mijn onderneming , parfumerie-schoonheidssalon, heb ik ook een achtergrond als trainer, businesscoach.

Opdrachtgevers

  • Chanel (10 + jaren)
  • Estee Lauder (10+ jaren)
  • Clinique (10+ jaren)
  • Guerlain
  • Douglas
  • Kevyn Aucoin

Business Trainer: FNVMooi, Clinic28, l’Oreal en Zeelz

Columnist voor Beautyspot en Beautynieuws

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0