Mijn unieke werkwijze bij facials

BEYOND FACIALS

Het belangrijkste bij mijn gelaatsbehandelingen dat ben jij, ik gun jou innerlijke rust en vrede en via mijn wijze van behandelen zorg ik ervoor dat jij naar binnen keert. Er wordt daarom ook niet gekletst tijdens de behandeling, wel kan het zijn dat er een meditatieve muziek op de achtergrond aanwezig is. Ik maak gebruik van diverse Ayurvedische producten en toepassingen om jou die mooie stralende huid te geven en om ervoor te zorgen dat jij met een rustgevend gevoel naar huis gaat.

VEELGESTELDE VRAGEN:

Met welk merk werk jij ?

Niet met 1 specifiek merk, ik maak gebruik van diverse merken, producten waarvan ik uit persoonlijke ervaring weet dat deze een huidprobleem aanpakken op een wijze waar ik achter sta. Dat is tevens bij make-up zo.

Ik wil graag mijn eigen producten thuis blijven gebruiken kan dat ?

Vanzelfsprekend, ik geef graag tips waar je op moet letten bij het gebruik van jouw favoriete merk.

Kan ik producten bij je kopen ?

Dat kan! Mijn favorieten zijn bij me te bestellen en soms heb ik het direct op voorraad.

Waarom klets je niet tijdens een gezichtsbehandeling?

De huid geeft een reflectie van innerlijke rust en vrede, tijdens mijn behandelingen werk ik juist ook op het innerlijke, ik zorg dat er rust in gedachten komt en dat de energiebanen beter gaan stromen. Kletsen doen we vooraf of nadien.

Waarom moet ik bij de PRX-T33 wel de bijbehorende producten gebruiken?

Om het maximale resultaat te behalen !

Wat is holistisch?

Dat lees je uitgebreid hier