Medicine Woman Sophie

Ik ben Sophie Arts, 29 jaar en als Boogschutter dan ook altijd echt een avonturier geweest, Ik ben op 23jarige leeftijd drie jaar op wereldreis geweest en echt een ontdekking over mijzelf begonnen.

De verdieping in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit werd steeds meer en mooier en zo kwam dan ook plant medicijn en sjamanisme op mijn pad. De afgelopen 2 jaar heb ik op Bali gewoond en veel gewerkt met sjamanen, healers, plant medicijnen, essentiële oliën en leren van de kracht en magie van kruiden, de natuur en energie die helende werking heeft. Al deze ervaringen hebben gezorgt voor een mooie passie om mensen op weg te helpen met de zoektocht naar zichzelf. Dit kan op duizenden manieren en ik ben dan ook een eeuwige student van het leven, de natuur en filosofische vragen die mij dagelijks bezig houden.

Ik heb ontzettend veel zin om bij het moment aan de slag te gaan om de relatie met jezelf te verdiepen, nieuwe verbindingen aan te gaan en te leren van de natuur, samen, in liefde en openheid. 💗

Ik hoop je snel te ontmoeten

Liefs, Sophie

Aanwezig op maandag. Op deze dag zullen er o.a. Cacoa Ceremonies en Mindful Walk – Herbs & Tea sessies plaatsvinden.

VOOR VRAGEN CHAT MET SOPHIE: