Marie-Louise over holistisch behandelen

Holistisch betekent heel, of compleet. Een holistische behandeling  betekent dan ook “allesomvattend ”. Daarmee wordt bedoeld dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn.

De mens wordt als geheel gezien. Dit gezegd hebbende betekent het voor mij dat iedere behandeling die ik geef een holistische behandeling is. Het een kan niet gezien worden zonder het ander. 

CARING TOUCH & BEYOND FACIALS

Aanraken, masseren en zelfs een huidverbeterende behandeling is een van de meest subtiele kunsten in lichaamswerk. Het is niet alleen een kwestie van kennis, het is zeker ook de kennis van liefdevolle aanraking.

Aanraking met liefdevolle aandacht is nodig in onze wereld. Aanraking is een van de eerste levensbehoeften. Zoals een moeder haar kind liefdevol verzorgt, aanraakt en masseert, zo zal ik mijn cliënten behandelen.

Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt mijn gezicht-hoofdmassage het hele zenuwgestel, dus het hele lichaam, tot rust en maakt het geluk hormoon endorfine aan. Wat weer de weerkaatsing op de uitstraling teweeg brengt.

Schoonheid is een reflectie van innerlijke vrede

WAT IS HOLISTISCHE HUIDTHERAPIE ?

Marie-Louise over huidproblemen:

Mijn inmiddels ruim 35 jarige carrière in uiterlijke verzorging waarbij ik samenwerkingen heb gehad met dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten hebben mij het inzicht gegeven dat stress de grootste boosdoener van huidproblemen is. Ook heb ik ontdekt dat niet alleen met medicatie, voeding, voedingspreparaten of huidverzorging het probleem opgelost kan worden. Het is een combinatie van meerdere toepassingen die op het innerlijke en aan het uiterlijke werkzaam zijn. Dit dient wel aangepast te zijn aan het persoonlijk menstype en de disbalans ( ook wel Dosha in Ayurvedische termen) er is geen “One size fits all” !

BEYOND FACIALS

Het belangrijkste bij mijn gelaatsbehandelingen dat ben jij, ik gun jou innerlijke rust en vrede en via mijn wijze van behandelen zorg ik ervoor dat jij naar binnen keert. Er wordt daarom ook niet gekletst tijdens de behandeling, wel kan het zijn dat er een meditatieve muziek op de achtergrond aanwezig is. Ik maak gebruik van diverse Ayurvedische producten en toepassingen om jou die mooie stralende huid te geven en om ervoor te zorgen dat jij met een rustgevend gevoel naar huis gaat.