Caviar pearls

De Kracht van Kaviaar: Een mooie huid begint van binnen

Kaviaar is goed voor:

  • Antioxidant & anti aging
  • Algehele gezondheid en vitaliteit
  • Reduceert hartkwalen en bevordert het cardiovasculaire gezondheidssysteem
  • Een gezond immuunsysteem
  • Glanzende haren en huid
  • Voor hersenen, ogen en zenuwstelsel

VANESSA TOET
Vanessa stamt uit een familie die al 5 generaties in vis handelt, ze is de dochter van Jacobus Toet een importeur van Kaviaar die in het verleden o.a. het Koninklijk huis tijdens speciale gelegenheden van kaviaar mocht voorzien. Kaviaar is bij Vanessa met de paplepel meegegeven. Het uitgebreide verhaal over Vanessa is te lezen via de link:
https://vanessatoet.nl/biografie-vanessa-toet/

De Steur

Voor de ovulatie voedt een volwassen vouwtjes steur op natuurlijke wijze elk onbevrucht eitje met voldoende om een levens onderhoudend systeem voor haar potentiële nakomelingen te creëren. Ieder eitje bevat essentiële vetzuren, eiwitten, mineraalzouten, fosfor, calcium, jodium, ijzer, mangaan en vitamines A en D en vitamines uit de B-groep.

Verwen je hart, huid en hersenen met Caviar Pearls – gemaakt van 100% pure kaviaarolie!

Exmoor Caviar is specialist in innovatieve kaviaarproducten en ontwikkelde dit wereldwijd gepatenteerde kaviaarsupplement. Door superieure genen hebben de steuren (Acipenceridae) al miljoenen jaren kunnen overleven en zijn tijdens hun evolutionaire route onveranderd gebleven en leverden ze daarom de status van ‘levende fossiel’ op.De mogelijkheid om de gezondheidsvoordelen van dergelijke langlevende vissen te winnen maakt het product ongelooflijk interessant.

De magie van kaviaar zit niet alleen in de luxe en exclusiviteit. Kaviaar heeft ook een heilzame werking. Dit bijzondere product van Exmoor Caviar is verkrijgbaar in een verpakking van 30 pearls van 300mg olie per capsule (het equivalent van meer dan 2 gram kaviaar). De Caviar Pearls hydrateren de huid, hebben een anti-aging werking en zijn een bom van Omega 3. Kortom een prachtige aanvulling op de dagelijkse gezonde voeding. De Caviar Pearls hebben een zachte smaak en zijn geurloos. Kaviarista Vanessa Toet raadt aan om de pearls bij de maaltijd in te nemen als kuur: 3 maal dag, of ter de ondersteuning van je gezonde lifestyle 1 maal dag.

VOEDINGSWAARDE – INFORMATIE (WAARDEN)PER 3 CAPSULESPER 1 CAPSULE 100%NRV*
Kaviaar (vis) olie900mgVitamine A800mcg
Bevattende:Vitamine D5mcg
Oliezuur (Omega-9)315mgVitamine E12mcg
Linolzuur (Omega-6)110mg
Eicosapentaeenzuur, EPA, (Omega-3)30mg
Docosahexaeenzuur, DHA, (Omega-3)45mg
Totaal Omega-3 vetzuren120mg* NRV betekent Nutrient Reference Value

Caviar Pearls zijn verkrijgbaar in mijn studio en daar geef ik je graag nog meer en uitgebreide informatie.

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0