Jouw persoonlijke coach

Zie mij als jouw begeleider op jouw pad, ik navigeer jou op de route, leer jou om de stress te reduceren én ben een luisterend oor.

DE BEVRIJDING VAN JEZELF

De moeilijke weg naar de bevrijding van jouw ware zelf. We worden geboren als onze ware authentieke zelf , we creëren een hechtingsstijl en in de kindertijd gaan we ons aanpassen aan de omgeving en maatschappij. We worden geconditioneerd, we gaan doen en denken wat anderen van ons verwachten. ( ouders, leerkrachten , maatschappij, omgeving) deze inprentingen blijven zo doorgaan totdat wij daar anders “vernieuwend” naar gaan kijken.

We kunnen onze ware “ Ik” gaan onderdrukken omdat we angst hebben dat een ander die ware Ik niet zal accepteren. Omdat we niet meer vanuit intuïtie ( gevoel )maar vanuit “ego” ( de denker) leven kan dat veel stress geven waardoor we vastlopen en lichamelijke / psychische klachten kunnen krijgen.

We kunnen diverse hindernissen op ons pad ( pesterijen, onderdrukking, afwijzingen etc.etc. )krijgen en gaan daardoor patronen ontwikkelen om onszelf staande te houden.

WAAROM BEGELEIDING ?

Het is enorm lastig om de inzichten in jezelf en je patronen , zonder begeleiding, te krijgen omdat ons “ego” (de denker) in de weg zit. We moeten namelijk weer gaan voelen ipv te denken.Ons “ego” ( de denker) sluit zich liever af van het voelen omdat gevoelens pijnlijk kunnen zijn.

Je kan filmpjes bekijken en vele zelfhulpboeken lezen maar zonder daadwerkelijk actie te ondernemen zal er geen verandering in de stress situatie komen.

Anderen kunnen je vertellen wat je moet doen maar beter is het om zelf inzicht te krijgen, in jouw doen en laten, zodat de bevrijding vanuit jezelf kan gaan plaatsvinden. Dit noem ik het “ Lotusproces” De inzichten in jezelf kunnen confronterend en pijnlijk zijn maar uiteindelijk zal het je een mooier , stressvrijer en waardevoller leven geven.

HOE KAN IK JOU HELPEN ?

Neem via onderstaand formulier contact met me op om te kijken op welke wijze ik jou kan gaan begeleiden.