HUIDVERBETERING


Marie-Louise
Huidexpert met ruim 30 jaar ervaring

Al mijn jaren ervaring en door alle samenwerkingen die ik heb gehad met artsen en dermatologen hebben mij doen inzien dat vrijwel alle huidproblemen en veroudering ontstaan door innerlijke stress ( emotioneel e/o hormonaal) en omgevingsfactoren zoals o.a. milieuvervuiling, zon, straling, water en gebruik van de cosmetica niet passend bij het huidtype. De oplossing om een mooie stralende huid te verkrijgen is dus de stress te verminderen, de connectie tussen innerlijk en uiterlijk in balans te brengen en de huid op een uiterst deskundige en liefdevolle wijze te behandelen.

Waar komt het probleem vandaan ?

Waarom heb je puistjes, wallen, pigmentvlekken, rimpels, droge huid, vette huid, couperose, vale huid etc. ?

Wat is de oplossing ?

Welke producten en behandelingen zijn het beste voor jou ? Hoe vaak zou jij nou een scrub moeten gebruiken en welke heeft dan de voorkeur ? Welke reiniging, crème, serum, dagcrème, oogcrème ? Ik werk een uitgebreid plan voor jou uit waarbij ik ook aan de innerlijke verzorging denk. Welke voedingsmiddelen kan je beter weglaten of gebruiken ?

Geen miskopen meer !

Mijn intake bestaat uit meer dan alleen een huidanalyse, het kijken naar de huid. Ik kijk ook naar je levensstijl, jouw constitutie ( Ayurveda )en geef ik tips die je thuis kan toepassen.

Een mooie huid ontstaat 20% vanuit je genen en 80 % vanuit leefstijl, emotionele gesteldheid en gezondheid.

Na de intake werk ik een uitgebreid advies uit en één van de specialisten zal er zorg voor dragen dat jouw huid weer egaal, mooi en stralend wordt.

Een DREAMSKIN


MOMENT OF SKIN THERAPY

Natuurlijke huidverbetering met hoogwaardige plant based producten. Een bijzondere zintuiglijke belevenis inclusief een heerlijke gezichtsmassage.

Gepersonaliseerde skin therapy treatment 78 euro

MOMENT OF WELL-AGING

Ouder worden is een “Gift of Life’ maar er oud uitzien hoeven we in de huidige tijd niet meer. Met deze intensief herstellende gelaatsbehandeling pakken we de tekenen des tijds aan en zorgen we ervoor dat jij er fris, egaal en stralend uit gaat zien.

Gepersonaliseerde well-aging treatment 98 euro