Levenskunst

Healing & helpende handen

Enkele jaren geleden was ik op “Visionquest” naar Bali . Een reis om nooit te vergeten, wij als groep hebben bijzondere ervaringen in tempels mogen beleven, o.a een zuiveringsritueel in Pura Tirtha Empul ( Heilige bron)waarbij we tussen de locals in stonden.

Urenlang stonden we in het ijskoude water en liepen we over kleine gladde en vervelend aanvoelende steentjes, soms verloor ik mijn evenwicht en was er een helpende hand zodat ik niet onderuit zou gaan. Zuiveren ( van onrustige gedachten) deden we onder het stromende heilige bronwater wat uit de fonteinen kwam.

Het leven gaat ook niet altijd over gladde paden, soms kan je jouw evenwicht verliezen en kunnen anderen je een helpende hand bieden maar uiteindelijk zal jij jezelf moeten zuiveren zodat er weer helderheid in gedachten komt en zal je de balans weer moeten vinden.


Jij bent de enige die jou echt kan helpen, anderen kunnen je begeleiden en inspireren……. sta daarvoor open en doe er iets mee als jij jouw leven mooier, relaxter en liefdevoller wil gaan inrichten ♡

Namaste

Marie-Louise