BRANDS I LOVE

GUERLAIN en de 🐝

Een afbeelding van een bij zie je op alle verpakkingen bij Guerlain terugkomen, zou het een bijzondere betekenis hebben ? Het antwoord is JA.

Sinds 1853, toen de bij voor het eerst op Guerlains BEE BOTTLE landde, is er een bijzondere band tussen Guerlain en de bij ontstaan. Nu de bij bedreigd wordt is ze van nog meer betekenis geworden en zet Guerlain zich op diverse manieren in voor de bescherming van de bij. De bij is tenslotte van enorm belang voor het leven op aarde.

BIODIVERSITEIT IN STAND HOUDEN EN BIJEN BESCHERMEN

Guerlain

Via de duurzame inkoop van onze iconische ingrediënten en het ‘Guerlain For Bees Conservation Program’ geven wij terug aan de natuur wat van hen is. ( bron Guerlain)


  • Guerlain For Bees Conservation Program
  • Bee school ( kinderen bewust maken van het belang van de bescherming van de bij)
  • Woman for Bees ( vrouwlijke imkers opleiden met als godmother Angelina Jolie)
  • Guerlain is beschermvrouw van de GoodPlanet Foundation, opgericht door fotograaf, filmmaker en wereldberoemde ecoloog Yann Arthus-Bertrand.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Guerlain zich inzet, je leest er meer over via deze link : https://www.guerlain.com/nl/nl-nl/c/our-commitment.html

GUERLAIN’S BEE LAB

Onderzoeksplatform gewijd aan bijenproducten, honing en koninginnengelei, en hun vermogen om de zichtbare tekenen van veroudering te herstellen. De honing en koninginnengelei vind je terug in de overheerlijke huidverzorgingsproducten van Guerlain.

THE BEE BOTTLE

ANNO 2022 deels van gerecycled glas

De BEE BOTTLE met daarin de sprankelende parfumcollectie AQUA ALLEGORIA is geherformuleerd en bevat nu anno 2022 95 % natuurlijke ingrediënten en biologische suikerbietalcohol uit Frankrijk.

Met gesloten ogen waan jij jezelf met één van deze geuren op een heerlijk zonovergoten oort…….ikzelf kan hier zo van genieten tijdens de warme dagen.


Guerlain had mijn hart eind jaren tachtig al gestolen bij de lancering van het parfum Samsara, helaas hadden we destijds nog geen mobieltje om foto’s te maken want bij die lancering heb ik de parfumeur Jean-Paul Guerlain mogen ontmoeten, een moment wat altijd in mijn herinnering is gebleven.


Er valt nog veel meer over dit prachtige merk te vertellen en dat zal ik zeker in een van mijn komende blogs gaan doen.

LOVE THE PLANET en kies bewust !

Marie-Louise