VEGAN GLYCOLZUURPEELING

De beste peeling voor jouw huid

DERMACEUTIX PEELING

Met een peeling komt je gezonde huid weer boven en krijgt je gezicht een verfrissend effect. Ook geschikt voor het verbeteren van de structuur en voor het verminderen van restverschijnselen van acne.

Glycolzuur heeft een positieve invloed op huidveroudering. Na een glycolzuur peeling zal de conditie van de huid verbeteren en zal de huid beter vocht vasthouden.

Voor een optimaal resultaat is het nodig om de huid voor te bereiden op de behandeling met het voorgeschreven huidproduct. Marie-Louise zal je hier tijdens het consult een uitgebreid advies over geven. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Nadat de huid is gereinigd, wordt de glycolzuurstof op de huid aangebracht. Dit veroorzaakt een prikkelend tot licht brandend gevoel. Afhankelijk van het percentage blijft de peelingvloeistof enkele minuten op de huid en wordt daarna geneutraliseerd, vervolgens wordt er een passend masker aangebracht. Thuis dien je de huid te verzorgen en te beschermen met de producten uit het thuis selfcare pakket.

Voor een optimaal resultaat is een kuur van 4 behandelingen het advies van Marie-Louise, daarna is het aan te bevelen om maandelijks een vervolgbehandeling te plannen of elk seizoen een kuur.

Bo 25 jaar. Voorafgaand aan de peelingkuur. Veel onderhuidse bultjes, onrustige huid en enkele ontstekingen.
Na 3 behandelingen en 3 weken is de huid rustiger, geen onderhuidse bultjes of ontstekingen meer. Een gezonde huid met een mooie glow.
Voorafgaand aan de peelingkuur
Resultaat na 3 weken

ONLY THE BEST FOR YOU

IDEALE COMBINATIE VAN PHYTOCOSMETICA EN ZWITSERSE KNOW HOW
In het “ Centre de Biocosmetique” gelegen aan de oevers van het meer van Genève werkt een team van specialisten continu aan de ontwikkeling van nieuwe producten waarbij eeuwenoude plantenkennis gecombineerd wordt met de meest vooruitstrevende Zwitserse cosmetische kennis. En dat al meer dan 50 jaar!
Dermaceutix is het professionele peeling-protocol op basis van phytotherapie.
Vegan, gluten en parabenen en dierproefvij.


GEPERSONALISEERD PEELINGKUUR € 394,=
inclusief selfcare pakket t.w.v. € 109,=
jouw voordeel t.o.v. losse treatments € 45,=

  • 4 wekelijkse behandelingen
  • Selfcare pakket t.w.v. € 109,=
    • Pré treatment crème
    • After treatment crème
    • Beschermende crème met spf30
Losse treatements:
START PEELING
inclusief selfcare pakket t.w.v. € 109,=
€ 187,=

Vervolg peeling treatment € 84,=

Voor het perfecte resultaat is het selfcare pakket noodzakelijk. Deze bevat een crème ter voorbereiding op de peeling, een Aloe Vera gel voor na de treatment en een beschermende crème SPF30 . Heb je eenmaal een pakket in huis dan kan er een vervolg peeling treatment geboekt worden.