Holistische huidtherapie

De vrouw met een overgevoelige huid / eczeem

Je huid is een reflectie van innerlijke (on)vrede.

We zoeken vaak in oplossingen buiten onszelf ,ook bij huidproblemen. Maar een huidprobleem kan niet alleen met een potje crème worden opgelost.

Enkele maanden geleden kwam deze jonge vrouw bij me. Haar huid was zeer reactief, rode vlekken, eczeem. Ik zag direct dat haar huidflora uit balans was, daardoor was de huid kwetsbaar en gevoelig. In het gesprek met haar gaf ze ook aan dat ze veel innerlijke stress had.

Ik gaf haar een kalmerende energetische beautybehandeling met pre en probiotica, boswelia en jasmijn extract én Drops of Heaven.
Haar huid zag er direct na de behandeling veel rustiger uit.

Ze begon mijn skin & soulcare adviezen direct toe te passen

Eergisteren was ze weer bij me en ik kon mijn ogen niet geloven. Ze straalde, was enthousiast en enorm vrolijk. Onverwachts had ze een nieuwe baan gekregen waardoor de stress van haar schouders was gevallen.

Zo zie je maar weer dat skincare niet zonder soulcare kan.