BEAUTY,  Selfcare

De voordelen van Rozenkwarts op de huid & HIGHBEAUTY RITUEEL

Rozenkwarts brengt de energieën van het lichaam in evenwicht om de geest te kalmeren en het welzijn te bevorderen. Door ons te helpen lichaamsspanning te verminderen en zelfliefde te vergemakkelijken, is deze steen een waardevolle bondgenoot voor een mooie huid. Het is bekend dat zen en ontspannen voelen een directe invloed heeft op de lijnen van ons gezicht. De gelaatsspieren ontspannen, de gelaatstrekken zien er zachter uit en de huid laat zijn doffe teint achter en zal weer gaan stralen. Een schoonheidsritueel voor iedere vrouw en man. Naast de kalmerende eigenschappen wordt rozenkwarts al sinds het begin der tijden gebruikt voor esthetische doeleinden. In het oude Egypte zou de godin Isis het regelmatig hebben gebruikt om haar huidskleur lichter te maken en haar jeugdigheid te behouden. In microkristallen gereduceerd en geassocieerd met een behandeling, reflecteert kwarts licht en werkt het als een kleine gum op onvolkomenheden door een optisch effect. Rozenkwarts staat erom bekend slechte energieën te absorberen en hun effecten op ons gezicht te neutraliseren en is ook al duizenden jaren aanwezig in Chinese en Ayurvedische medicatie. Een zoektocht naar welzijn halverwege tussen zorg en meditatie.

Laat je verleiden door de heilzame kracht van kwarts! Het nieuwe stenen tijdperk De hernieuwde interesse in rozenkwarts de afgelopen jaren is zeker te danken aan de mooie deugden die het uitstraalt. De wereld waarin we leven is onvermoeibaar gericht op prestaties. Geloof het of niet, maar kristallen herinneren ons eraan dat er andere dynamieken aan het werk zijn. Er zit een geruststellende kant aan het idee dat de positieve trillingen van een steen kalmerend en rustgevend kunnen zijn. Meer in het algemeen, in het tijdperk van massaproductie van objecten en standaardisatie, brengt het bezit van een halfedelsteen ook iets heel concreets. Gesmeed door de natuur, zijn schoonheid, kleur en textuur uniek.
Tekst@ PayotFrance

Elk kristal is uniek
net als jij !

HIGHBEAUTY ritueel @home met je vriendin

We kunnen al maandenlang de deur niet uit om eens even heerlijk te gaan ontspannen maar je mag wel één vriendin op bezoek ontvangen Hoe leuk is het dan om eens een Highbeauty ritueel met z’n tweetjes te doen en misschien mag je vriendin ook nog blijven slapen dan kan je er een ouderwetse leuke pyjama party van maken !

Samen heerlijk in badjas, even tutten, relaxen en
urenlang kletsen.

HIGHBEAUTY RITUEEL
een ritueel vol zintuiglijke ervaringen

 1. Zet een pot rozenthee, terwijl de thee trekt starten jullie met dit heerlijke ritueel.
 2. Reinig het gezicht
 3. Breng het Bubbling masker aan en laat het 5 minuten inwerken, het masker bruist de dode huidcellen van het gezicht af
 4. Geef jezelf of elkaar een heerlijke gezichtsmassage met de rozenkwarts roller
 5. Breng het oogcontourmasker en het voedende masker met het ingrediënt maansteen aan
 6. Tijdens het inwerken van het masker drinken jullie de heerlijke thee en genieten jullie van de homemade macarons
 7. Na 10 minuten het masker afwassen
 8. Na reinigen met lotion
 9. Ultieme luxe is dan ook nog je body in te smeren met de overheerlijke nieuwe bodycrème van Payot die rozenkwarts microkristallen bevat.

ENJOY THE MOMENT

Selfloving care box met bovenstaande ingrediënten is verkrijgbaar bij Hèt Moment

 • Bubble peeling masker
 • Oogcontour masker
 • Gezichtsmasker
 • Rozenkwarts roller
 • Rozenthee en doosje homemade macarons
 • Voile zakje rozenkwarts kristallen
  Met uitzondering van de rozenkwartsroller zijn de producten voor eenmalig gebruik

  29 euro voor 1 persoon
  55 euro voor 2 personen
 • Optioneel de Bodycrème, deze is los verkrijgbaar voor 25 euro