Levenskunst

de Engel in mijn leven.

Ineens was ze daar, deze prachtige lieve getalenteerde jonge dame. Een jarenlange vriendschap, veel optredens, shoots en gezelligheden deden we samen.

Ik maakte kennis met de partner in haar leven en wist toen nog niet wat zij mij ging geven. Een turbulente periode brak aan waarin zij zichzelf niet meer op deze wereld zag staan. Ze wou niemand zien alleen maar mij, haar partner belde, ik kwam en zag wat zij zichzelf had aangedaan. Het was zo intens verdrietig ,het greep me in mijn hart. Haar poging was niet gelukt dus we hoopte op een nieuwe goede start.

Ze sloeg een andere weg in en vond haar rustige plek. Wij, haar partner en ik, kregen vrede met haar vertrek. Nu jaren later zie ik haar als een engel in mijn leven want zij heeft mij vele inzichten in het leven gegeven en voor mij een reden waarom ik hier ben op deze aardse wereld.

Engelen brengen boodschappen en vaak ben je er niet direct van bewust wie die engel is.

Marie-Louise