COSMETICA WEETJES

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen via blogs en vlogs, ben daar al enkele jaren geleden mee gestart als columnist voor beautynieuws en beautyspot en later vanuit mezelf. Via mijn huidige blogs ” cosmeticaweetjes ” deel ik informatie over cosmetica om méér bewustzijn in het gebruik van cosmetica te creëren. Er wordt namelijk inmiddels zoveel ( gesponserde) content gedeeld dat ik heb gemerkt dat er toch vaak verkeerde keuzes worden gemaakt. Producten zijn niet ‘one size fits all’ maar dienen afgestemd te worden op iemands persoonlijke behoefte, huidtype en huidconditie, daarbij is het ook nog belangrijk of iemand medicatie gebruikt, stress of een ziekte onder de leden heeft. Tevens is van belang of men gewend is aan het gebruik van bepaalde ingrediënten.

STORYTELLING

Wat maakt een product zo kostbaar ? Is het een natuurlijk merk ? Betaal je alleen voor de naam of zit er toch iets bijzonders achter ? Diverse blogs over wat je hoogstwaarschijnlijk nog niet wist over een merk daar ga ik mijn storytelling blogs aan wijden.


Ik ben geen influencer of publisher die betaald krijgt om over een product of brand te schrijven maar een professional die haar kennis, ervaring en liefde voor divere cosmeticabrands deelt met jou zodat jij een bewustere keuze kan gaan maken.


Wees bewust in wat je smeert en hoe je het gebruikt ! Er is ook in cosmeticaland geen ‘one size fits all’

marie-Louise