COSMETICA PROFESSIONAL

FREELANCE

Als senior beauty expert ben op freelance basis werkzaam in de Beauty Boutique van Chanel ( Utrecht / Maastricht) en Dior ( Eindhoven) en verzorg ik maquillages voor speciale gelegenheden.

MIJN ACHTERGROND

Een ruim 30-jarige carrière als cosmetica professional, make-up artiest en huidexpert heb ik inmiddels achter de rug. Cosmetica werd als het ware met de paplepel ingegoten, mijn moeder nam me als klein meisje wekenlijks mee naar een parfumerie in Eindhoven en op mijn 12de had mijn lieve tante Annelies haar eigen parfumerie. Het was dan ook niet zo vreemd dat ik in die business zou geraken.

Ik heb als beautyadvisor gewerkt in diverse parfumerieën en exclusieve merken reizend door Nederland.

MAKE-UP

Na een samenwerking met een productiemaatschappij voor het tv programma Huize Huisman ging mijn make-up carrière in een versnelling. Ik heb aan diverse programma’s meegewerkt en staan er vele publicaties in magazines op mijn naam.

Hennie Huisman

BOUTIQUE BLUSH

Mijn eigen zaak in het historische hart van Nuenen een plek waar ik honderden bruiden heb opgemaakt, honderden workshops en huidbehandelingen heb gegeven. Waar ik samenwerkingen had met een cosmetisch arts, cosmetische kliniek en een huidtherapeut. In deze periode startte ik ook als columnist voor Beautynieuws en Beautyspot en gaf ik masterclasses aan schoonheidsspecialisten.

Mijn boutique, waar ik veel ups en downs heb ervaren en waar veel stagiaires hun basis hebben gelegd voor hun carrière als schoonheidsspecialiste e/o make-up artiest.

Helaas heb ik deze zaak in 2014 moeten sluiten wegens echtscheiding. Ik mis het nog steeds. In 2020 heb ik getracht om weer een zaak op te zetten genaamd ‘Hèt Moment Nuenen’ maar de coronaperiode, de zorg voor mijn ouders en de onzekerheid over de blijvende locatie heeft me doen besluiten dit niet voort te zetten, het gaf teveel onrust en onzekerheid.

Voor boekingen mail of app mij.

marielouisebillekens@gmail.com |+31640628633