Cosmeceutische huidverbetering

Mijn samenwerkingen met dermatologen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten in combinatie met mijn opleiding Dermatologie voor schoonheidspecialisten hebben mij de kennis gegeven over hoe ik een huid manueel cosmeceutisch kan behandelen om een nog intenser resultaat tot huidverbetering te behalen.

NO NEEDLE SKIN BOOSTER PRX-T33

uniek Pro-Age Concept, ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid met als doel de natuurlijke, jeugdige uitstraling te herstellen.Deze professionele behandeling werkt door de huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren en is dé ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren. Door een intensieve massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. Daarbij worden de fibroblasten in de huid flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Het resultaat is een gehydrateerde en verstevigde huid met een gezonde glow zonder tijdelijke ongemakken.

Instant boost

– hydrateert de huid intens, herstelt de natuurlijke glans, een gladde en stevige huid.​​

Pro-Age formule

– optimaal effect na kuurverband van gemiddeld 4 behandelingen. Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houdt 6 tot 8 maanden aan.

te boeken vanaf 3 oktober 2023

Behandeling gezicht + hals € 99,-

• Kuur 4 behandelingen 1x per week € 475 (inclusief thuisproducten t.w.v. € 120,=)

Behandeling gezicht + hals+decolleté € 149,-

• Kuur 4 behandelingen 1x per week € 599,- (incl thuisproducten t.w.v. € 120,=)