Caviar Pearls

Verwen je hart, huid en hersenen met Caviar Pearls

300mg olie per capsule (het equivalent van meer dan 2 gram kaviaar)

  • Gemaakt van 100% pure kaviaarolieCaviar Pearls, een supplement van pure kaviaarolie
  • Bron van Omega 3 en Vitaminen
  • Helpt de huid te hydrateren, Anti-Aging
  • Een mooie huid begint van binnen
  • Een Pearl staat gelijk aan 2 gram kaviaar
  • 100% Duurzaam geproduceerd
  • Vrij van zware metalen, PCB’s en micro-plastics

De Caviar Pearls hebben een zachte smaak en zijn geurloos. Vanwege gecontroleerde aquacultuur heeft olie afkomstig van de steur geen last van zware metalen, PCB’s of micro-plastic besmettingen.

De Kracht van Kaviaar

De legendarische steur

Ruim 200 miljoen jaar geleden zwommen er al steuren Acipenseridae in de rivieren en oceanen op onze aarde. Ze zijn de oorsprong van bijna alle huidige dieren en hebben zelfs de dinosaurussen overleefd. Door hun superieure genen zijn de steuren (Acipenseridae)

De mogelijkheid om de gezondheidsvoordelen van dergelijke langlevende vissen te winnen maakt dit product ongelooflijk interessant. Een volwassen vrouwtjes steur voedt op natuurlijke wijze haar eitjes met voldoende essentiële vetten, vitaminen en mineralen om een levens ondersteunend systeem te creëren. De beroemde kuit van de steur wordt kaviaar genoemd.De magie van kaviaar zit niet alleen in de luxe delicatesse en exclusiviteit. Kaviaar heeft ook een heilzame werking. De voordelen van kaviaar zijn te wijten aan de beschermende eigenschappen, stimulatie van de stofwisseling en de positieve werking op het immuunsysteem.

Van voeding naar supplement

Het kweken van steuren heeft geleid tot de recente ontwikkeling van de waardevolle kaviaarolie. Door een gepatenteerde methode zijn we in staat om -de voor de Acipenser soort- unieke peptiden en bioactieve stoffen, die van nature aanwezig zijn in de placenta en de ongebruikte kuit die achterblijft voor de productie van kaviaar, op te vangen. Gecombineerd zijn ze van grote betekenis voor de huid, het maagdarmstelsel en de cardiovasculaire – en hersengezondheid.

De kaviaarolie is afgeleid van duurzaam gekweekte steuren en is daarom een 100% duurzaam product. Vanwege de gecontroleerde aquacultuur heeft deze olie van de steur geen last van zware metalen, PCB’s en micro plastics.

lees meer op Www.exmoorcaviar.nl en Www.vanessatoet.nl