IBIZA

Cala Salada

Waar gaan we deze keer heen ? Ik besluit te kijken op Google Maps en zie dat Cala Salada vlak bij ons hotel ligt. Laten we daar maar eens een kijkje gaan nemen.

We gaan rijden, de berg op en liggen vaak in een deuk van het lachen want de navigatie zegt bij regelmaat…..een flauwe bocht naar rechts/links maar zo flauw zijn de bochten in de bergen niet .

De navigatie geeft de route goed aan maar we moeten extra goed kijken waar we kunnen parkeren, eenmaal gevonden kunnen we de auto snel kwijt.

We zien in de verte al de schoonheid van Cala Salada en lopen de trap af. De trap kent wel wat ongemakken door de kuilen en de keien, dus niet handig als je slecht ter been bent. Volgens mij kan je met de auto verder de berg af rijden waardoor je de trap niet af hoeft en je direct bij het strand komt.

Beneden aangekomen is er een terras en een restaurant waar we dan ook even een drankje genuttigd hebben. Ik vind het overigens ontzettend handig dat ik overal met pin kan betalen, ook al is het slechts een paar euro.


Cala Salade is ook weer adembenemend mooi. Je kan hier ook goed snorkelen maar trek dan wel waterschoenen aan vanwege de vele keien.

Teven kun je hier spetterende foto’s maken, zie jij mijn dochter Chris zitten ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *