Cacao ceremonie


Wat is cacao?

Cacao is een plant-medicijn die al duizenden jaren wordt gebruikt in heilige ceremonies in Zuid-amerika en in het amazone gebied. Zij gebruiken deze golden elixer om meer innerlijke rust te ervaren, het hart te openen en een diepere verbinding met zichzelf en elkaar te ervaren.


Wat gebeurd er in een cacao ceremonie?

Wij drinken pure, rauwe Cacao gezamelijk in een cirkel of een op een als een heerlijk warm drankje aan de start van de ceremonie. Vervolgens gaan wij een meditatie in die echt een ware reis is door de werkende stof van Cacao (theobromine) die werkt op het hart. Je hart wordt geopend, energetisch maar ook voel je de zachte effecten die je helemaal tot rust laten komen, deze zul je dan ook in je lichaam voelen. Tijdens de meditatie gaan we als het ware op reis om diepere verbinding te maken met ons zelf, ons hart en een diep gevoel van rust. Je zult je ook heel aanwezig voelen in het moment en een vleug van liefde ervaren.


Voor wie is een Cacao Ceremonie?

Een cacao ceremonie is eigenlijk voor iedereen, ook vrouwen die zwanger zijn en depresieve klachten hebben of hartproblemen hebben kunnen gewoon meedoen. Ter veiligheid zul je dan een halve doses krijgen, wat er wel voor zorgt dat je de effecten zult merken. Maar veiligheid staat zeker voorop voor ons! Ook zijn deze ceremonies voor jong en oud vanaf 18 jaar en voor iedereen die de roeping voelt. Ook als het je interesse opwerkt maar je nog onzeker bent, kun je uiteraard vrijblijvend vragen stellen of een korte belafspraak maken om je onzekerheden te bespreken.


Waarom meedoen?

Wij willen iedereen uitnodigen die meer verbinding met zichzelf wilt ervaren, zijn/haar hart wilt openen, meer liefde wilt ervaren, of puur voor ontspanning. Het is een medicijn die echt precies geeft wat je nodig hebt, echte soulcare dus! Daarnaast werkt het geest verruimend en zul je vragen beantwoord krijgen op zielsniveau. Ook is dit drankje vol met antioxidanten, vitaminen en mineralen dus is het ook nog echt een enorme boost voor je gezondheid!


Details en informatie

De volledige ceremonie van begin tot eind duurt 2 uur, dit is met uitleg, het drinken van het Cacao, de enorme mooie meditatie met enorme mooie muziek, sound healing en reiki (niet verplicht), het nabespreken van de ervaring en de afsluiting van de ceremonie met een glas water en stukje fruit. 


De groeps ceremonies zijn in groepen van maximaal 6 personen en worden elke 2 weken aangeboden op maandag tijd van 19:00 – 21:00 uur.

Maandag

  • 23 augustus
  • 6 september
  • 20 september

€ 78,00 per persoon.

Private ceremonie

De 1 op 1 ceremonies kunnen op maandag geboekt worden met Sophie van 9 uur tot 19 uur waarbij je voor of na de ceremonie ook kunt aansluiten voor de mindful wandeling.

De private ceremonie € 98,00 of € 108,00 inclusief de wandeling.

AANMELDEN OF VRAGEN AAN SOPHIE VIA WHATTSAPP