BLOGS

In mijn blogs en op social media wil ik anderen inspireren naar een bewuster en gelukzaliger leven. Ik heb, een voor mij, mooier en relaxter leven gemanifesteerd dus ook jij kan jouw bewuster droomleven manifesteren. Het geeft je méér voldoening, vrijheid en gelukzaligheid.

Jaren geleden was ik met een bevriende fotograaf enkele dagen op Ibiza en ik werd verliefd, niet op hem maar op het leven op Ibiza. Niet de luxe maar het authentieke Ibiza. De rust, de natuur, het pure eten, de creativiteit en de spiritualiteit. Het bleef me altijd bij en ik verlangde steeds meer, vooral na mijn echtscheiding waarbij ik rock bottom ging, naar een leven zoals op Ibiza. Ik noem het een PUUR LEVEN, een leven waarbij ik kan genieten van hetgeen waar het leven voor bedoeld is. Een bewuster leven met veel liefde voor mezelf ,de natuur, medemens en de wereld waarop we leven.

Es Vedra

Inmiddels heb ik voor mezelf in Nederland grotendeels dat pure leven gecreëerd want de optie om naar Ibiza te verhuizen behoort voor mij nog niet tot de mogelijkheid want dat zou inhouden dat ik ver weg ben van mijn oudste dochter en kleinzoon.

Ga ook voor méér voldoening, vrijheid en gelukzaligheid en laat je inspireren via mijn blogs.

liefs ♡

Marie-Louise