Biografie

Marie-Louise geboren te Nuenen op 28 september 1967.

Dochter van een ondernemersgezin. Haar moeder nam haar van kleins af aan wekelijks mee naar de parfumerie en op haar twaalfde opende haar tante een parfumerie met schoonheidssalon. Je kan wel zeggen dat cosmetica bij Marie-Louise er met de paplepel werd ingegoten.

Op haar 17de starte ze haar carrière bij een drogisterij anex parfumerie en volgde ze de opleiding tot schoonheidsspecialiste met aansluitend een visagie en ondernemer parfumerie opleiding. Ze is zich altijd blijven verdiepen en heeft vele aanvullende cursussen gevolgd.

In haar werk wilde ze meer en ging al snel als reizende voor diverse luxe cosmetica merken en in parfumerieën werken.

Na de geboorte van haar eerste dochter in 1995 heeft ze besloten om voor haar gezin te kiezen en is ze tijdelijk gestopt in cosmeticaland.

BRANDS

In 2004 is ze heringetreden als freelance beauty expert & Make-up artist. Ze werkt dan voornamelijk voor Estee Lauder en Chanel in Eindhoven.

TV & PUBLICATIES

Tot ze in 2005 gevraagd werd door een productiemaatschappij om mee te werken aan het tv-programma ” Huize Huisman” waarbij bruiden in de picture stonden, kreeg haar make-up carrière een boost en kwamen de opdrachten aanwaaien. Ze heeft aan diverse tv-programma’s meegewerkt en kreeg publicaties in diverse glossy magazines waaronder Playboy.

BOUTIQUE BLUSH

Vervolgens opende ze in 2009 Boutique Blush te Nuenen. Een make-up studio annex schoonheidssalon en ging ze samenwerken met cosmetisch artsen en huidtherapeuten. Helaas moest ze wegens echtscheiding in 2014 haar Boutique Blush sluiten en ging ze verder als freelancer.

COLUMNIST | TRAINER BEAUTYPROFESSIONALS

Ze werd gevraagd om columns te schrijven voor beautynieuws (consument) en beautyspot ( beautyprofs). Presentaties en trainingen geven aan schoonheidsspecialisten en beauty advisors kwam daaruit voort.

HOLISTISCH AYURVEDISCH LEVENSCOACH

Na haar echtscheiding in 2014 is ze zich verder gaan verdiepen in het innerlijke van de mens en heeft ze diverse opleidingen gevolgd.

DE HUID GEEFT EEN REFLECTIE VAN HET INNERLIJKE

Marie-Louise