Holistische huidtherapie

Ouder worden brengt verandering in de huid teweeg, zo droogt de huid in de menopauze meer uit, kan rosacea heftiger worden, de huid verliest haar stevigheid en lijntjes en rimpeltjes worden steeds meer zichtbaar. Deze tekenen van huidveroudering zijn een wisselwerking tussen het innerlijk én het uiterlijk. Zorgen, verdriet en boosheid geven spierspanningen waardoor rimpels ontstaan en stress geeft de huid meer roodheid, dofheid en verergert rosacea.

De beyond treatments van Marie-Louise zijn naast uiterlijke verzorging een unieke ervaring voor de zintuigen. De beweging van haar vingers over de huid met de goddelijke zintuiglijke texturen. Haar gedurfde energetische aanpak is zowel uniek als verrassend. Ze is een expert in de kunst van het aanraken, wekken en stimuleren van de zintuigen en energiebanen om een ​​diep gevoel van welzijn te genereren en je huid te stimuleren tot herstel en vernieuwing.

Terwijl je huid een mooie glow heeft , ga je naar huis met:

  • meer zelfvertrouwen + zelfbewustzijn
  • lichter hart
  • lichter hoofd
  • een diepe ontlading van spanning
  • gelukzalig gevoel

SKINCARE FACIALS

Holistische huidtherapie, natuurlijke huidverbetering op maat gemaakt.

FLOW FACIAL

Dit is een perfect moment voor als je niet veel tijd vrij kan maken maar toch tot innerlijke rust wil komen.

Droom even weg tijdens deze behandeling waarbij we starten met een mindfulness bodyscan om je naar innerlijke rust te begeleiden vervolgens word jouw huid gereinigd gevolgd door een intensief ontspannende Ayurvedische gezichtsolie-massage waarbij een keuze wordt gemaakt wat je op dat moment nodig hebt Harmony, Clarity, Serenity of Happiness, en ter afsluiting een dag of nachtverzorging.

€ 69 ,=

CUSTOM MADE

Dit is een geweldige introductie- of onderhoudsbehandeling.

Elke sessie begint met een ontspanningsoefening om je naar een diepe ontspanning te begeleiden. Marie-Louise maakt ter plekke een behandeling op maat die jouw persoonlijke huiddoelen ondersteunt. Of je huid nu een diep reinigende gezichtsbehandeling, extra hydratatie , een kalmerende of juist stimulerende behandeling nodig heeft, je krijgt precies wat jij op dat moment nodig hebt om er op je te laten ontspannen en op je best uit te zien! Marie-Louise maakt daarvoor gebruikt van diverse technieken en toepassingen uit de Ayurveda.

Je gaat intens genieten van deze holistische benadering van een gezonde, stralende huid.

€ 89 ,=

Rosacea, acne, overgevoelige huid, huidveroudering, ongeacht het huidprobleem elke behandeling wordt op maat gemaakt

ULTIMATE ME – TIME FACIAL

Verwen jezelf met deze zeer uitgebreide ontspannende behandeling, droom even weg en voel je als herboren

Een transformerende ervaring die bewuste en samengestelde huidverzorging combineert met eeuwenoude Ayurvedische principes voor balans, harmonie, geluk en helderheid.

Na de manuele dieptereiniging ga je genieten van de magische hoofdhuid-gezicht-decolleté – arm en een hand reflex massage waarbij diverse technieken en massagetools gebruikt worden. Vervolgens wordt er een op maat gemaakt masker aangebracht en kun je nog dieper de ontspanning ingaan d.m.v. Beneficial Sleep masker en ter afsluiting wordt er dagverzorging aangebracht.

Deze uitgebreide behandeling is ontworpen om je te gronden in het moment en je innerlijke rust, kracht en glans te ontsluiten.

€ 129,=

HET GEVOEL VAN RUST IS ONEINDIG. DE GELAATSTREKKEN ZIJN ONTSPANNEN,DE HUIDSKLEUR IS EGAAL, ZOALS NA EEN LANGE NACHTRUST.

De treatments worden in stilte gegeven of zijn met meditatieve muziek ondersteunt. Na afloop is er tijd om de ervaring te bespreken.

De treatments worden gegeven met hoogwaardige natuurlijke cosmetica vriendelijk voor onze huid en de planeet.

*De treatment prijs is exclusief verven / facewax