Marie-Louise’s dreamskin methode

Al mijn jaren ervaring en door alle samenwerkingen die ik heb gehad met artsen en dermatologen hebben mij doen inzien dat vrijwel alle huidproblemen en veroudering ontstaan door innerlijke stress en omgevingsfactoren zoals o.a. milieuvervuiling, zon, straling, water en gebruik van de cosmetica niet passend bij het huidtype. Slechts 20 % van huidproblemen en veroudering komt vanuit onze genen. De oplossing om een mooie stralende huid te verkrijgen is dus de stress te verminderen en connectie tussen innerlijk en uiterlijk in balans te brengen en dat is wat ik doe tijdens mijn huidverbeterende beautyrituelen. Manuele rituelen die intensief ontspannend zijn, jouw huid en innerlijke zelf intensief verzorgt.

Voorafgaand aan het ritueel hebben we een uitgebreide intake waarbij ik ook vanuit Ayurvedisch oogpunt het huidprobleem bekijk en vandaaruit een behandelplan op stel.

Ayurveda

Ayurveda streeft naar een optimale gezondheid en evenwicht tussen lichaam en geest. De belangrijkste middelen die Ayurveda daarvoor gebruikt zijn een juiste leefwijze en gezonde voeding. Vanuit de Ayurveda kijken we naar de unieke consitutie van de persoon. Ayurveda geeft dus geen algemeen advies maar écht gepersonaliseerd. Door deze handvaten leer jij jezelf beter kennen en kunnen we de oorzaak van een eventueel huidprobleem resultaatgericht aanpakken.


MARIE-LOUISE’S SIGNATURE DREAMSKIN TREATMENT

Een mooie huid is voor bijna iedereen* mogelijk. Na een uitgebreide intake en uitleg geef ik je een behandeling op maat, incl. mijn signature energetische massage, om onregelmatigheden, onzuiverheden te verminderen. De huid een verzorgingsboost te geven en je huid te laten stralen als nooit tevoren.

* Bij een medische huidaandoening zal ik je door verwijzen naar een specialist.

Vanaf € 75,=

Model Nicolle | Visagie Marie-Louise