MINDFULNESS workshops & cursussen

Mindful life

Een levenskunst en methode om bewust en vredig aanwezig te zijn in het NU.

Genieten van het moment

Stress Reductie d.m.v. Mindfulness

Tijdens mijn rituelen, workshops, trainingen maak ik gebruik van een meditatieve ontspanningsmethode en diverse oefeningen om stressresten te verwijderen

 • Meditatieve ontspanning
  Met deze flow-meditatie geef je gerichte aandacht aan het nu. Zonder er iets aan te (willen) veranderen. Je nodigt jezelf uit om helemaal in je lichaam te keren, je lichaam bewust waar te nemen en doortastend en invoelend in je lijf te reizen naar intense ontspanning.
  Met mijn begeleiding en onze aandacht, door bewuste ademhaling en aandacht voor je lichaam. Aandacht voor het nú. Tussendoor passeren er wellicht minder leuke gevoelens, dat is niet erg het brengt je naar jouw verborgen talenten, schoonheid, kracht en vertrouwen.
  Deze meditatieve ontspanning maakt verbinding met je lichaam en je reist verder met als eindpunt een weldadig, herboren gevoel.
  Deze meditatieve ontspanning is niet eenvoudig om zelf onder de knie te krijgen.
  Stil zitten met je ogen dicht is totaal iets anders dan deze meditatieve techniek.
  Zodra je deze techniek toe gaat passen dan heeft dat een enorm positief effect op je hersenen. Je traint je zelfbewustzijn, de basis voor emotionele intelligentie.

 • Stressresten verwijderen
  Ademhalingsoefeningen en verminderen van spierspanning d.m.v Mindfulness oefeningen om de levensenergie te laten stromen en een betere balans in het leven te vinden

Mindfulness is bewezen effectief om stress te verminderen en een rustiger voldaan leven te creëren. Ik laat je zien dat mindfulness niet moeilijk hoeft te zijn en dat de oefeningen eenvoudig kunt integreren in je dagelijkse leven.

Mindfulness leert jou om anders te kijken naar je problemen en gevoelens en leert je bewust te worden van je lichaam. In plaats van automatisch reageren op een situatie die je irriteert, boos of angstig maakt , krijg je de kans om meer controle te krijgen op de wijze waarop je reageert. Handvaten om je gedachten en lichaam tot rust te brengen.

Resultaat: een méér ontspannen en voldaan leven

Mediteren kan gewoon op een stoel

Mindfulness moment

 • Privé workshop Mindfulness meditatie ritueel voor 2 personen. Prijs per persoon €49,00 / +/_ 90 minuten
 • Privé workshop Mindfulness meditatie ritueel €69,00 +/_ 90 minuten
Mindful thee drinken

Selfcare Cursus

in the mindfulness flow

Speciaal voor vrouwen deze 8 wekelijkse selfcare mindfulness cursus om in de flow van een mindfulness lifestyle te komen. Het unieke van mijn cursus is dat ik mindfulness eenvoudig in je leven integreer d.m.v. selfcare beauty momenten.

 • Privé cursus € 399,=
 • Privé cursus bij 2 personen € 299,= per persoon

Inclusief werkboek en een selfcarepakket

De monnik bij de entree staat voor Thich Nath Hahn de Vietnamese monnik die mindfulness naar Europa bracht.