Energetische Beautyrituelen

Transformeer jezelf van binnen naar buiten

Aanraking is een eerste levensbehoefte, het geeft verbinding, liefde en energie. De aanraking is wat we zo missen in de huidige tijd. Mijn energetisch beauty ritueel geeft een connectie tussen body en mind waardoor je innerlijk en uiterlijk ontspant. Een mindful en meditatief huidverbeterend moment vol zintuigelijke ervaringen.


Get in the flow of life Beautyboost🌿 € 45,= Duo € 40,= p.p
Ontspan tijdens dit reinigend massage ritueel voor het gelaat en decolleté. Intensief zuiverend voor huid en geest

Formentera Flow 🌿 € 65,= Duo € 55,00 p.p.
Waan je een moment op dit mooie eiland en droom weg tijdens dit gelaat en decolleté ritueel, waarbij gebruik word gemaakt van een 2in1 masker-enzympeeling en ultra geconcentreerd superboost serum bij de massage.

Glow & flow booster🌿 € 75,= Duo € 62,50 p.p.

Een vermoeide en gestreste huid is vaak dof en straalt minder. Dit intensief en ontspannend verzorgingsritueel, waarbij o.a.gebruik wordt gemaakt van een enzympeeling, bloemenwater én intensief verzorgend masker en oogcontourmasker. Het activeert de uitstraling van jouw huid en geeft haar vitaliteit en frisheid terug. Resultaat een gezonde energieke huid en een herboren gevoel


Chakra Flow 🌿💜 € 75,=
Energetisch gelaatsritueel voor diegene die wat extra kracht of meer helderheid in gedachten nodig hebben. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste ingrediënten die de natuur voor ons creëert om jou en jouw huid weer in balans te brengen en de positieve energie te laten stromen. Met deze uitzonderlijke aromatherapeutische behandeling voel je het positieve effect in je lichaam en geest

Body rituEel

Soms heb je gewoon even behoefte aan een uniek ontspannend moment voor jezelf zonder dat je daarvoor naar een sauna of spa hoeft te gaan.

Droom even weg en ga op een visualiserende reis naar Bali . Voel je lichaam en gedachten tot rust komen door deze uitgebreide mindfulness massage, ruik de geur van het eiland, hoor de bijbehorende klanken en proef na het ritueel de smaak van Bali. Met dit bodyritueel neemt de specialiste je mee naar één van mijn favoriete bestemmingen. Ik reisde af naar Bali voor mijn visionquest maar jij kan bij ‘Hèt Moment’ een innerlijke reis maken waarmee jouw body en mind weer in balans komen en wellicht jij het antwoord krijgt op jouw visionquest.

  • Bali vision € 75,= uitgebreid mindful (voorzijde) lichaam & gelaatsritueel *geen duo mogelijk

Tijdens mijn rituelen maak ik gebruik van een meditatieve ontspanningsmethode om stressresten te verwijderen.

Je voelt je:

  • krachtiger
  • rustiger
  • vitaler
  • zelfverzekerder
  • mooier