coach praktijk

Wat weerhoudt jou om de dingen te doen die je graag wil doen, om te zijn wie je echt wil zijn? Zit jij in de sleur van je leven? Ben je altijd druk, met je baan of privé ? Heb je eigenlijk wel tijd voor jezelf? Zou je iets of alles willen veranderen? Wil je minder stress?
Dan is het tijd voor de UPDATE van jezelf. Laat het oude los en omarm het nieuwe.
Ont-wikkel jezelf, laat de wikkels van oud en vertrouwd los en vernieuw. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik begeleid en ondersteun je om te groeien naar de persoon die je graag wil zijn. Geen ingewikkelde, verplichte stappenplannen maar we nemen de tijd en laten het proces rustig zijn werk doen.


Krijg meer rust in je gedachten, meer energie in je leven en je dromen zullen waarheid worden.

  • voel je krachtiger
  • voel je rustiger
  • voel je vitaler
  • voel je zelfverzekerder
  • voel je mooier

Individuele coaching sessie

  • Intake / Kennismaking € 35,=
  • Eerste consult € 125,=
  • Vervolg consult € 89,=

recensies

Mijn verhaal is niet heel bijzonder maar ben ontzettend blij dat ik de grote stap gewaagd en gedaan heb! Dan kom je ook nog eens weer in kontakt met je grote liefde waarvan je dacht dat die altijd voor jou verloren was. …en wat blijkt…die dacht en voelde hetzelfde al die jaren! Al met al, ik ben nu super gelukkig, voel me enorm goed en ben nog nooit zo rustig en relaxte geweest. Zelfs mijn kinderen zeggen dat ik veel gezelliger en vrolijker ben en Veel meer lach dan voorheen. Tja. ..waar een burnout, fijne gesprekken en meditatie allemaal niet goed voor is. Mede dankzij jou Marie-Louise, jij hébt me op het goede pad gezet.

Marie-louise, je bent echt een enorme inspiratie voor mij! Ik heb zoveel van jou geleerd en ik weet zeker dat ik nog zoveel meer van jou ga leren. Ik ben je echt ontzettend dankbaar voor alles wat je al voor mij hebt gedaan! Je neemt echt iedere sessie de tijd voor mij en je luistert zo aandachtig. Je hebt mij uit mijn burn-out getrokken en ik voel me nu al stukken sterker dan voorheen. You’re a life-changer! Jij hebt mij zoveel energie en positiviteit gegeven. Dankjewel

Weet niet of jij gelovig bent,maar jij bent een engel,in elk opzicht!! En dan zingen ze, engelen bestaan niet, maar jij bestaat en hoe, stralend van kracht zelfvertrouwen en schoonheid. Jij hebt de wijsheid in pacht. Ik denk dat je voor iedereen een geschenk uit de hemel bent.

 

Stacey Seedorf