Mijn dagstart in de studio / Vlog

Elke dag start ik met een meditatief ritueel en ook in mijn studio start ik met een ritueel, het geeft mij een boost van vertrouwen en geluk. P.s. Wist je dat vele beroemdheden , zoals Oprah en Tina Turner, ook de dag starten met een meditatief ritueel !

De Boeddha heb ik enkele jaren geleden gekregen van mijn vriendin Jeanine zij heeft mij tijdens zeer moeilijke momenten bijgestaan met haar energie of naalden ( acupunctuur)

De Lotus staat symbool voor de groei vanuit de modder naar het stralende zonlicht, de modder blijft niet kleven aan deze prachtige bloem. De modder staat voor de negativiteit. Samen met mijn jongste dochter heb ik een lotus tattoo op mijn vinger.

Lotus goud wierook, de geur die je meestal ruikt in mijn studio

Een geur van de goden? Verrukkelijk zoet en fris als bijzondere combinatie. Het lijkt ook een noot van tevreden blijheid te hebben. Lotus Goud neutraliseert negatieve energie. Het is een zeer verfijnde geur. Zoet met een verwijzing naar Franse parfum.

Positief, opbouwend, neemt negatieve energie weg. Deze wierook is te koop in mijn studio.

Wil jij ook leren mediteren ? Boek dan eens een mindfulness workshop en ontdek wat meditatie met je kan doen.

De “Spiritual message” van Tina Turner

Nothing lasts forever
No one lives forever
The flower that fades and dies
Winter passes and spring comes

Embrace the circle of life
That is the greatest love
Go beyond fear
Go beyond fear
Beyond fear takes you into a place
Where love grows
When you refuse to follow the impulses
Of fear, anger and revenge

Beyond means to feel yourself
Start every day singing like the birds
Singing takes you beyond, beyond, beyond, beyond

We need a repeated descipline
And genuine training to let go our
Old habits of mind
And to find and sustain a
A new way of seeing

Follow your heart 💞 Liefs, Marie-Louise