Mijn levenspad

Om nieuwe stappen te kunnen zetten vroeg ik mij af hoe ik mijn levenservaring op een positieve manier kon gaan inzetten en waarom ik hier op deze wereld ben.

Geboren te Nuenen in 1967, moeder van twee prachtige dochters genaamd Bo en Chris en trotse oma van kleinzoon Vianny.


Dochter van hardwerkende ondernemers, opgegroeid tussen witgoed en verlichting. De verlichting in de etalage die me altijd zo’n intense pijn gaf in mijn ogen. Een kindertijd waarbij ik me het liefst terugtrok in mijn eigen wereld. Ik werd stil en verlegen genoemd maar sinds enkele jaren weet ik dat ik hoogsensitief ben en heb ik het inzicht gekregen waarom mijn leven verlopen is zoals het gelopen is.

Mijn ogen zijn gevoelig voor fel licht, wat een kenmerk is van Dosha Pitta om in Ayurvedische termen te blijven., vandaar dat ik vaak een donkere zonnebril draag.

Conditionering
We worden geconditioneerd door ouders en maatschappij en gaan ons aanpassen en veelal onze ware IK onderdrukken. Hierdoor heb je een grote kans om vast te lopen, zoals ik dat zelf ook ervaren heb.

Na een heftige periode in mijn leven heb ik mijzelf de volgende vragen gesteld:

  • Waarom ben ik hier op deze wereld, wat is mijn doel en mijn missie?
  • Waar kan ik mijn persoonlijke levenservaringen voor in gaan zetten.

Om antwoorden te vinden op deze vragen had ik rust en tijd nodig. Die rust en tijd heb ik genomen. Dat op zich was al een uitdaging omdat ik ondertussen mijn leven weer in balans moest brengen.

Les van H.H. Dalai Lama 2018

Dieptepunt

In 2014 bereikte ik mijn dieptepunt. Ik was zo boos op mijzelf en mijn leven. Dat was het moment waarop ik besloot om het roer compleet om te gooien. Om nieuwe stappen te kunnen zetten vroeg ik mij af hoe ik mijn levenservaring op een positieve manier kon gaan inzetten en waarom ik hier op deze wereld ben. Hiervoor was het voor mij belangrijk om te onderzoeken welke invloed mijn emoties op mij hebben. Wat doen ze met mij, maar ook om te kijken hoe dit bij anderen werkt. Inzicht in mijzelf krijgen was daarom belangrijk. Door mij te gaan verdiepen in mindfulness, ayurveda, filosofie en psychologie kreeg ik inzicht in mijzelf. Ook leerde ik over de werking van emoties en hoe je denkwijze van grote invloed is op je zelfbeeld. Ik heb veel boeken gelezen en daarnaast een aantal studies gevolgd. Met eigen inzet en ondersteuning van mentoren en spiritueel begeleiders heb ik antwoorden gevonden op mijn vragen.

Ontmoeting met Deepak Chopra

Ontdekking

Tijdens deze rustperiode ontdekte ik dat het voor mij al heel lang duidelijk is waarom ik hier op deze wereld ben. Wat mijn passie is en mijn doel. Ik wil vrouwen hun innerlijke én uiterlijke schoonheid laten ontdekken en vertellen hoe zij dit kunnen verbeteren en vergroten, zodat zij zich goed voelen over zichzelf.

Dit was ook de rode draad in mijn werk als make-up artist/hairstylist/beauty-expert. Vrouwen, transgenders en travestieten kwamen bij mij om zich mooi te voelen. Daarnaast werd mijn luisterend oor ook enorm gewaardeerd. Deze combinatie maakte dat mensen positief over zichzelf werden en met een blij gevoel bij mij weggingen.

Door mijn psychologie-counseling en Ayurveda leefstijl & voedingscoach studies, levenservaring en mijn bekwaamheid, kan ik vrouwen begeleiden en in hun kracht zetten. Vrouwen krijgen een geweldige uitstraling, voelen zich mooi, sterk en houden van zichzelf.

Mijn mentor ,Vernieuwend coachen, Frans Bakker

“Hou van jezelf, geniet van jouw schoonheid én van het leven “

Michael Pilarzcyk
Met Stacey Seedorf